Názory čitateľov


Názory k článku:
Väčšina ľudí môže zabudnúť na odchod do dôchodku po 40 rokoch práce

10. 7. 2021   maamarazaq
Guaranteed Love Spells that works +27735257866 in South Africa,UK,USA,Spain ,Italy,Canada,UAE,Mal ta,Brunei,Japan,Irela nd,Turkey,Luxembourg, Iceland,Norway,Austra lia,Qatar,Croatia,Aus tria,Denmark,Netherla nds,Romania,Belgium,G reece,Belarus,New Zealand,Switzerland ,Cyprus,Poland,Estoni a,Egypt,Fiji,Wales,Ba hamas,Taiwan,Indonesi a,Singapore,Czech Republic,Serbia,Pal au,Lithuania,Malaysia ,France,Bulgaria,Germ an,Jordan,Chile,Alger ia,Zambia,Zimbabwe,Bo tswana,Lesotho,Sweden ,Philippines,Honduras ,Finland,Hungary,Mexi co,Macedonia,Argentin a,DRC,China,Hong Kong,Myanmar,Kuwait ,South Korea,Algeria,Moroc co,Tunisia,Libya,Suda n,San Marino,Israel.. Spells are sometimes spoken on the image or sculpture of the focused person as sometimes written on a special piece of paper of on red candles depending upon the intensity of your issue and purity of your love and thoughts. Contact +27735257866 (Call/WhatsApp) OR Email:sheikhmbuga5@ gmail.com https://maamarazaq. doodlekit.com bestlovespells.... https://mamarazaq.b logspot.com https://maamarazaqs pellscaster.podbean.c om . Few people think that for love spells to really work some rhyming chants must be memorized; it is not true, because knowing only a few special words or lines told by the magician is sufficient. The most important matter is your imagination, in which you feel your lover in front of you, moreover, for more powerful perceptions your lover may be felt physically with you that you are holding him/her in your arms. Then speaking the spells does matter, because now your spell words would generate powerful positive energy to impress your lover’s soul to attract towards you.
28. 6. 2021   vasil
Tomas je jeden vyjebany uslintany bolsevicky lokaj a smrduty smeracky paholok.
30. 6. 2021   anonym
Ia Ia osol
8. 7. 2021   anonym
a ešte Erik to je iný kôň!
25. 6. 2021   anonym
P. Tomas, este v zivote nic nedokazal, ked bude pracovat v sukromnej firme suvisle 40 rokov tak az.potom pochopi preco niektori ludia chcu ist do dochodku po odpracovanych 40 rokov (napr.robili pri kruhu a su totalne zrobeni)
Pozdravujem ho.
1. 7. 2021   @@@
niektory ludia nechapu o čom sa tu hovori a to myslim o tebe.....nechapeš tomu ...jemu nejde o to aby ludia pracovali dlhšie ako 40rokov prave naopak aby mohli isť do dôchodku skôr ...to krajniak to nastavil tak že budeš pracovať minimalne 40 rokov a ked nebudeš mať tych 40 rokov tak ta čaka dôchodok môžno v 70tke ak nie nahodou aj neskôr ....trochu rozmyšlajte aj čo čitate nechapete tomu a potom skačete na lep tmyto hajzlom čo su teraz pri moci kotry vas takto krasne klamu len aby na vas ušetrili a potom ich spriaznene osoby sa na tom nabalili a najhoršie je že zato čo vymysli nejaky krajniak budeš v buducnosti obvynovať inych že iny zato môžu a nie on
6. 7. 2021   Patrick2468
To nadavaj Krajnakovi. Nevies citat?
9. 7. 2021   anonym
A čo mu má povedať ? Smeráci to tu rozkradli, nemáme peniaze, tak je Krajniak na vine a zlodeji oblbujú hlupákov ?
25. 6. 2021   anonym
pre anonyma, no preto, lebo viac nevydržíš robiť, ak ty robíš piču 40 rokov, ty si ani dôchodok nepýtaj, zlatí komunisti kurwa, skurwená demokracia, zločinecký systém.
24. 6. 2021   eXtrem
Safarenie politikov vybera svoju dan. Snad sa cim Viac ludi zacne zaoberat tym kam davaju ich voleny parthajti peniaze. Problem nie je v rokoch odchodu ale v ludoch co volia a co dovoluju politikom.
22. 6. 2021   anonym
Nechápem, prečo by mali ísť ľudia do dochodku po 40 rokoch ?
22. 6. 2021   Sergio
Lebo su po 40 rokoch zodrati,ako ja napriklad.
11. 7. 2021   1ofX
Chcel si snáď povedať "AŹ" po 40 rokoch :)
21. 6. 2021   Katus
Jeden panko vzdy hovorieval: Mladi necakajte a utekajte. Ked ste uz stari ostante, mate lepsie dochodky nez bude mat sucasna generacia. A ta smutna stredna generacia ma smolu, neusla ked sa dalo a tak jej ostava len v zazrak dufat.
21. 6. 2021   Jozef
Len pre upresnenie! v takom vyspelom štáte, ako je napr. Kanada, vek odchodu do dôchodku je 65 rokov a nikto nepindá! Čo vy na to pán Erik Tomáš?
21. 6. 2021   tukabel
predpokladám,že aj vek dožitia je v Kanade niekde inde než u nás a o výške dôchodku sa baviť ani nemusíme.Mimochodm ten vek dožitia úzko súvisí s pracovným prostredím,nasadení m,stresom a životnou úrovňou
21. 6. 2021   Kato
Za pracovne nasadenie si mozu pracovnici sami. Ked raz ukazu ze vedia makat aj za dvoch, zamestnavatel rad usetri. Najhorsie je, ked mamicky vyslu dospievajucich synacikov do prace do velkych miest. Ty urobia vsetko, aby rodicov nesklamali a tak v praci makaju aj za troch, kym to zdravie dovoli.
1. 7. 2021   @@@
niektory ludia nemaju na vyber ale ti moralny kapitalisti ako to že robia takto nemoralne ???....aha a tak ste chvalili ako su kapitalistic čestny pocitvy moralny a teraz len ukazjete že kapitalisti su nemoralny nečestny nepoctivy nespravodlivy
22. 6. 2021   anonym
Celý koncept dochodku je ľavicový populistický nezmysel, kedysi do dochodku ľudia nechodili vobec, keď nevládali tak sa o ne starali deti a svet aj napriek tomu výrazne prosperoval
22. 6. 2021   Sergio
A ti co nemali deti ako dopadli...skapali od hladu,ci ako...
22. 6. 2021   anonym
Štát nedáva dôchodky len prispieva do poistných fondov, ak je to potrebné Bez toho by celá republika nemala žiaden zmysel a všetci by sme si šli hľadať miesto v nejakú favele s lepším počasím.
1. 7. 2021   @@@
problem je že ludia neplatia len dôchodky ...ludia platia toho ovela viac ale politici sa radi skryvaju za dôchodky lebo potom ludia nevidia kde skutočne končia zvyšne prachy ...naš štat len tento rok minie 46 mld eur a na starovne dôchodky z toho pôjde 6.5 mld eur na dalšie druhy dôchodkov invalidne vdovske vdovecke a pod dalšich necelych 2 mld eur čiže dokopy 8.5 mld eur na dôchodky ale už nikoho netrapi kde skonči zvyšnych 37.5 mld eur .....a zjavne ani teba lebo všetkych vas oklamali "naše media " ktore prezentuju len to čo sa hodi našim ludom a tym sa hodi ked vy pozerate len po dôchodkoch a v pozadi inde unikaju mld eur pre našich ludi
1. 7. 2021   anita
Nikoho nezaujíma, že sú tú takí výsluhoví dôchodcovia, ktorí od 45 - 50 - tky poberajú výsluhové dôchodky, poniektorí aj starobné dôchodky a k tomu ešte si privyrábajú v štátnej, alebo verejnej správe, t.j. majú tri príjmy od štátu. Súčet týchto troch zdrojov je u niektorých mesačne aj 3500,- €. Môže si toto dovoliť päťdesiatnik pracujúci od 17-18-stich rokov na stavbe, v strojárstve, alebo ženy od pásov - krajčírky a pod. Veď už teraz sú zodratí, unavení a dôchodok v nedohľadne. A zaujíma niekoho, že tu máme občanov "marginalizovaných" skupín, ležiacich celé dni pri "kolibách", ktorí do systému neodviedli ani korunu, žijúcich celý život zo sociálnych dávok rôzneho druhu, majú vypočítavané dôchodky za ničnerobenie z priemernej mzdy v národnom hospodárstve, a ten čo celý život makal, má vypočítaný dôchodok zo svojej mzdy. Takže, keď zarábal minimálnu mzdu, tak má smolu, že drel celý život. O tomto nikto nehovorí, lebo by sa to nehodí do krámu.
6. 7. 2021   Patrick2468
Skus si spocitat. Minimalne 24 rokov studium. 40 rokov praca. Spolu 64 rokov do dochodku. Ten chce to iste. Len spinava chamrad ocakava, aby si pracoval do sedemdesiat.
20. 6. 2021   L.P
Tak a teraz chodte strngat.Mame hole....viete co.Najviac nato doplatia vase deti.
1/3staršie