Názory čitateľov


Názory k článku:
Bitcoin aj ďalšie kryptomeny sa výrazne oslabili

8. 6. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
V podstate už 20 dní ideme do strany, ale mienkotvorné agentury nás zásobujú informáciami ako klesáme a padáme. Otázkou je o čo im ide, keď toľko energie vkladajú do scamu, vymýšľajú príbehy o zákaze krypta v Číne, tethere a trump by chcel regulovať scam. Odpoveď je, že všetci chcú nakúpiť bitcoin za čo najnižšiu cenu a v čo najvyššom množstve od nás čo ho vlastníme. Nedajte sa nachytať.
8. 6. 2021   juribald
však o to ide: niekto dôležitý niečo vypustí do sveta a BC klesne, nakúpi sa lacno a zase niekto dôležitý vypustí niečo iné a draho sa predá - atď dokola, kým to bude niekoho baviť. A keď to už nikoho nebude baviť, tak tí, ktorým ostanú BC na konte nepredajné - horko zaplačú...
9. 6. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Adopcia sa zvyšuje, cena dlhodobo rastie. Celá hra je o tom, že ten, kto nebude v budúcnosti vlastniť aspoň 0,1 btc horko zaplače, lebo uveril počas bitcoinovej revolúcie / transformácie médiám.
9. 6. 2021   anonym
jasne. Bitcoin to the moon ! ale cez stred nasej Zeme :)
9. 6. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Dá sa povedať, že ide o to dosiahnuť cenu bitcoinu 1 milión usd a súčasne odradiť maximum nízkej vrstvy, ktorá si pri cene 1m bude môcť dovoliť kúpiť max. 0,001 btc a miliardár typu babis/soroš si stále bude môcť kúpiť 8000 btc za 8 miliárd.
9. 6. 2021   real
Nízke vrstvy btc absolútne nezaujíma, len zopár zaslepených dobrodruhov sa ešte možno medzi nimi nájde. Btc je hra horných 100 (slovom sto) ľudí na tejto planéte, ktorí to majú ako doplnkový zábavný voľnočasový "investičný" šport.
8. 6. 2021   juribald
bola to mena pre mafiánov, vydieračov a podvodníkov všetkého druhu, už smeruje do zabudnutia ako kopu podobných výmyslov. Ja len ľutujem tých maličkých investorov, čo dali pol majetku za jeden BC a teraz nevedia ako ďalej...A tých veľkých investorov nech trafí šľak...
9. 6. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Áno presne taký je papierový dolár.
8. 6. 2021   ja
Mám taký blbý pocit, že ten megagalaktický nikdy neprekonateľný blockchain pri krypte je už pri dnešnom tempe vývoja výpočtovej techniky dávno prekonaný... To bude pekne prerazené dno, keď to oficiálne praskne.
8. 6. 2021   localhost
Nieco sa chysta....
8. 6. 2021   anonym
jen búh ví... co se chystá :-)
8. 6. 2021   anonym
to sa ja chystam Vam dat patorku }}}}}}
1/1