Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo poradiť novopečeným dogecoinovým milionárom?

23. 5. 2021   anonym
U nas v kolonii, tieto ficurky, maju jedneho spolocneho neriatela a to su dane a odvody.
ak chcete legalne nieco podobne robit, nieje to celkom mozne. Aj jednoduche apky, na obchodovanie a trocha stastia k tomu, sice nezabezpeci ziaden rozpravkovy majetok, ale pri zhmotnovani potrieb, za viertualne peniaze, nastava obvykle zaujimava tortura v podobe dani a odvodov.
V prvom rade pride dan z prijmu, nasledne sa z tohoto prijmu plati aj nemocenske poistenie, ktore vam subezne z poitenim od zamestnavatela, alebo SZCO, sice neda na miesto ziadnej, dve rolky WC papiera v nemoznici, alebo zupan a papuce, ale kazdopadne to zaplatit treba bude. Nasledne vsetko co si ludskz zdroj kupi, este existuje DPH.
Takze ono je to asi tak, ze novopecenym a cerstvo uvarenym milionarom, alebo desatticionarom, doporucujem jednoduchy test funkcie spravy kolonie, alebo EU, chod a kup si Teslu za bitcoin.
Financna sprava, zaklope na dvere tak najskor za dva, najneskor o rok na dvere vasho osobneho portfolia a verte, alebo nie, na rozdiel od vyjadrenia "uprimnej lutosti" mastneho vlasa, ktory bol prasdentom kolonie, vas od platenia dani a odvodov i poplatkov, nic nezachrani.
a to dokonca ani vtedy, ked vam vase virtualne portfolio, umozni vycestovanie do danovych rajov EU, ako Svajciarsko, Yersey, Man, alebo Monaco, San Remo, za vase prijmy si kupite zetony v kasine, opat si vyberiete hotovost v pokladni a dokladom si ulozite peniaze v nejakej malej banke, ktora vam vyda platobnu kartu, vase ID su parovane z touto kartou a prijem vam aj tak dodania v koloni.
a pravda je, ze tolko penazi na psich minciach, aalebo BTC, alebo virtualnym obchodovanim z pomarancovym koncentratom, ci medou, alebo striebrom, na forex, comex, bezny clovek, makajuci v korporate, za pasom, alebo sroubujuci srandokarton, nezarobi tolko, aby mohol ist do prec, teda odist zit niekam, kde ho zdania menej, alebo o takych uz nikto nikdy nepocuje, obvykle takycto novopecenych chaluparov na Filipinach vykuchaju miestne gangy, alebo jedine ze by na Belize, poziadal o ochranu Karola M., za nejaky "drobak" a na miesto dani kolonii, zaplatil vypalne v danovom raji.
Uprimne povedane, pri 70% zdaneni prijmu motroka v kolonii, necakajte, ze by ste zaplatili menej dani z prijmu z cohokolvek, co vam prinesie zisk z rozumu.
Vzdy je tu nase danove peklo, ktore kazdeho motivuje inak. Dan z prijmu, ako motivaciu k praci, pochopili napriklad u nas etnika, mnoziace sa na plne davky.
23. 5. 2021   realita
Predaj rýchlo splať dlhy a uz nikdy negembluj ale bohuzial vyhrate peniaze su iba pozicane takze skonci na nule ak nie v minuse.
19. 6. 2021   hruškaocech
presne tak, kto má raz v rulete šťastie, už by nikdy nemal vstúpiť do kasína :)
1/1