Názory čitateľov


Názory k článku:
Útok na Colonial Pipeline: Výkupné hackerom takmer päť miliónov dolárov

16. 5. 2021   Smiech cez Slzy
Je milé, že najsilnejšia nukleárne a technologická veľmoc sveta zase raz ukázala svoju zásadovosť a odhodlanosť brániť demokratické hodnoty.
Lebo dôsledne dodržiava princíp "S teroristami sa nevyjednáva" a tak zaplatila výkupné a aj sa stiahla z Afganistanu výlučne z humanitárno-filantr opických dôvodov :)
Podobne ako keď podpredsedníčka vlády SR a ministerka pre investície Veronika Remišová (Za ľudí) dostala v nedeľu prvú dávku vakcíny proti ochoreniu COVID-19 - aby tak išla osobným príkladom pre nerozhdnutú časť populácie.
Fotografi masmédií bohužiaľ nezachytili rotu prísušníkov ochranky ústavných činiteľov, ktorý s nabitými a odistenými samopalmi vz. 58 dohliadali, aby sa do vzácneho tela pani podpredsedníčky nejakou náhodou nevotrel obávaný prostriedok hybridnej vojny Sputnik V. Všetky komunistické samopaly a munícia sú našťastie v tak stave, v akom sú, takže k žiadnemu nešťastiu nedošlo - aj napriek tomu, že vystresovaní ochrankári občas v afekte nejaký ten kohútik, či sliepočku stlačili :)
1/1