Názory čitateľov


Názory k článku:
Mzdové rozdiely: Diskriminácia homosexuálov je zlá pre hospodársky rast

7. 5. 2021   Blind Man
To sú mi veci! A ja, že za to môže koroňa!
6. 5. 2021   Lubos
Aj diskriminácia bielych heterosexuálov je zla pre hospodársky rast. Treba podporovať heterosexuálne rodiny lebo bez nich by neboli ani homosexuáli. Každý gey a lesbicka ma otca a mamu. Prosím nezabúdajme na tradičnú rodinu. Z homosexuálnych parov sa deti nedočkáme.
6. 5. 2021   localhost
Ale ano, za vsetko mozu biely heterosexualy....
6. 5. 2021   anonym
Sexualna orientacia akakolvek nieje problem.
Problem je, ak sa sexualna orientacia, stava predmetom elitarskeho sposobu zivota, alebo sa prezentuje, ako nieco normalne, alebo spolocensky prospesne.
V istom hlade, su ruky, aj prdele homosexualov prospesne, ale zaclenenim do spolocnosti v tej elitarskej podobe, ako je dnes, predstavuje akorat riziko prenosu sexualnych chorob, alebo nazorov, ktore niesu dobre na nic ine, ako na sirenie tohoto stavu mysle, ako standardu.
Za pasom asi robit nebudu a ak zacnu vladnut v uradoch, zacina sa nova aristokraticko elitarska era, ktora znici heterosexualny bezny zivot.
6. 5. 2021   M.V.
Dnes sa každý tlačí do nejakej menšiny a vlastnú nedopečenosť vyhlasuje za diskrimináciu a počul som, že aj vrabce na streche sa cítili diskriminované, že lastovičky nestávajú hniezda aj pre nich. Vedia, že keď odletia, tak sa im do hniezd nasťahujú , len ich vraj stavajú málo.
6. 5. 2021   hejhou
neviem ako u vás, ale my už vrabca po masívnom zateplení objektov ani nevidíme, asi sa im v tých lastovičích hniezdach nepáčilo...
6. 5. 2021   M.V.
Keď si tak spomeniem, tak ani u nás sa v tomto roku tie vrabce nepretŕčali, hlásia to aj ornitológovia - to pozorovanie bude staré aj dva roky.
1/1