Názory čitateľov


Názory k článku:
Jeden z najvyšších nárastov v únii: Na potraviny dávame už viac ako pätinu z rozpočtu, najviac míňajú na potraviny ľudia v Trenčianskom kraji

1. 5. 2021   anonym
Ked si do spotrebneho kosa, zapocitame naklady na byvanie, energie, alebo bezne pausalne vydavky, zistime ze vlastne sa jedna o ekonomicky zazrak, lebo niekde sa jedna o kazdomesacnu a stale sa opakujucu zapornu polozku, ktora sa stale zvatsuje.
Pokial si vsak uvedomime, ze este existuju aj vydavky za utlmujuce latky bez predpisu, ako su alkohol a cigaretle, tak v pripade ich nedostupnosti, koli beznym vydavkom, tu mame masu zavislakov z abstinencnymi priznakmi, ktory s anezastavia pred nicim. Takato masa nebude plienit hypermarket koli chlebu a konzervam, ale koli abstinencnemu syndromu.
1. 5. 2021   apoliticky
si ubohy troll a nic viac !...si zumpa !... lebo chyba vsetkeho je v tom ze z nas zapad stale robi otrokov !...umelo stlacene mzdy !...ale ceny vysie ako na zapade !... a tu je problem ! Vystupit z EU !...jedina zachrana !...a takych ako ty co nazyvas ludi ktori doslova dru aby prezili ,,ludskymi zdrojmi,, treba ta zbavit obcianstva !
1. 5. 2021   anonym
Ty uz asi mas bud abstinencne priznaky, alebo si nepochopil, ze ked vystupime z EU, sme v prdeli, aj zmontovnami, ktore znarodnime, lebo to nebude komu predat.
Jedine, ze by si zobral lopatu do ruk a isiel okopavat erteple, alebo kapustu, lebo to je jedine co tu budeme zrat, ked sa vysereme na kolonizatorov.
1/1