Názory čitateľov


Názory k článku:
Elektronický formulár: Nové pravidlá pre preclievanie začnú platiť od júla

28. 4. 2021   anonym
Mozu si ho strcit do zadnice, teraz sa nakupuje vo velkom, potom uz sa bude kupovat preclenim cez tunely, vykopane cez konstitucne monarchie v EU, najma benelux, alebo andoru, pripadne mozno aj cyprus, Grecko, kde Cinania vlastnia v podstate pristavy, alebo skoro celu krajinu.
Krajina vstupu, ako su kolonie, budu preclievat len vtedy, ked sa niekto uklikne, a nekupi tovar, ktory je uz akoze v EU..
Velka naivita bola, ked si eurobyrokrati mysleli, ze sa nagrgaju na cle a DPH, Cina si velky business nepusti.
28. 4. 2021   Frantisek Nahnevany
Pri tzv. DPH, pri Mwst., TVA, VAT, IVA, BTW, FPA . . .sa kumulujú pre štátne rozpočty a kráľovské pokladnice straty. Sú to stovky a stovky miliárd Euro, LBS . . . /V minulosti DM, OS, NGL, SKR, FRF. . ./
28. 4. 2021   Frantisek Nahnevany
Ešte keby to tak v skutočnosti skutočná daň z pridanej hodnoty /skutočná DPH/ bola . . . Avšak nie je.
28. 4. 2021   FG-42
Kto normálny by toto eurofašistické výpalné platil? Bude sa nakupovať z čínskych skladov eurofašistického koncentráku.
28. 4. 2021   ROBO
Číňania sa prispôsobujú. Začali už veľmi dávno budovať sklady po celej EÚ. Keď kupujete z Ebaya, Aliexpresu, Amazonu....a pod, tak pozerajte na to, odkiaľ tovar ide. Čím ďalej, tým viac sa bude objavovať možnosť dodania čínskeho tovaru z PL, či DE.
Najpredávanejši e tovary číňanci preclia po desiatkych tisíc kusoch, a následne už z takého tovaru nebudete na Slovensku platiť clo ani DPH, a ani Vás nebude otravovať pošta s hlúposťami. Horšie je to už s dopravou, ale je jednoduchšie zaplatiť pár EUR naviac na doprave, ako sa babrať s preclievaním.
28. 4. 2021   Frantisek Nahnevany
V skutočnosti z tovaru ešte nikdy nikto DPH /daň z pridanej hodnoty/ neplatil.
De facto nikto nikdy pri tovare neplatil ani Mwst. /die Mehrwertsteuer/, ani TVA /Taxe sur la valeur ajoutée/, ani VAT /Value added tax/, ani IVA /Impuesto sobre el valor aňadido - Espaňa/, ani IVA /Imposta sul valore aggiunto - Italia/, ani BTW /Belasting toedevoegde Waarde/, ani FPA /Fóros prastithémenes Axias/ . . .
28. 4. 2021   ROBO
Servus automat. Všimol som si, že keď zadám VAT, DPH a podobné do príspevku, automaticky prispeješ. Síce bez zmyslu, ale snažíš sa. Ale ako umelá inteligencia - si celkom zábavný.
29. 4. 2021   Frantisek Nahnevany
Nie som automat. Ani umelá inteligencia.
O tzv. DPH prispievam pravdou. Rozhodne nie bez zmyslu.
1/1