Názory čitateľov


Názory k článku:
Bitcoin prvýkrát od ôsmeho marca zostúpil pod 50 000 dolárov

25. 4. 2021   MP-40
Realna hodnota Bitcoinu (Shitcoinu) je asi taka, ako boli plastove céčka v 80. rokoch. Umela mania, ktora rychlo prisla, vyvrcholila a zanikla.
25. 4. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Reálna hodnota je ďaleko vyššia ako doláru alebo eurá, lebo na rozdiel od nich je počet bitcoinov fixný.
Čo sa týka cečiek, tie nie sú decentralizované, nedajú sa posielať online a plastu je toľko, že za kontajner cečiek by si si kúpil jeden chlieb. Čo sa kvôli nákladom na dopravu vôbec neoplatí, rovnako ako pri zlate, ktoré sa ešte ani nedá rozdeliť na rozdiel od cečiek.
25. 4. 2021   anonym
:-D :-D čiže, ak by bolo na svete 16 milionov cečok, alebo boli vyrobene zo vzacneho materialu, tak by boli stale in? radsej kontajner cecok ako par jednotiek a nul...
26. 4. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Jednoznačne keby bolo na svete 16 miliónov céčok so vzácneho materiálu, tak by určite mali vyššiu hodnotu ako zlato.
Ten materiál by ale musel byť rozoznateľný, že je to on, čo je aj pri zlate vždy problém, nepomýliť si ho s pozláteným wolframom.
Ale z dlhodobého hľadiska každý fyzický uchovavateľ hodnoty zákonite musí prehrať s bitcoinom, to je fakt, len sa musia ľudia vzdelať.
26. 4. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Pretože ďalšie vlastnosti bitcoinu, ako je ľahká overitelnosť pravosti, rýchlosť prepravy, cena transakcie, hmotnosť bitcoinu a odolnosť voči kyseline, totalite a konfiškacii ako celok vytvára neprekonateľný uchovavateľ a prenášač hodnoty.
30. 4. 2021   inuša
jediný rozumný názor!!!
1/1