Názory čitateľov


Názory k článku:
Z bývalého Priora v centre je opäť obchodný dom s pôvodnou fasádou

23. 4. 2021   Úspešne Zaočkovaný
Zato bratislavskému Prioru zablokovali jeden z vchodov ohyzdnou haraburdou - čím mimochodom zasiahli aj do autorských práv architektov. Táto zhovadilosť národa je však len logickým dôsledkom urbanistickej vraždy verejného priestoru, keď "komunisti" ani "demokrati" nedokázali zbúrať dva činžiaky, ktoré prežili demoláciu pôvodného bloku len preto, že v jednom bývali hlaváči bytových družstiev a v druhom hlaváči eštebákov. Šokujúce však je, že dokonca ešte jeden činžiak dovolili pristavať, čo je ekvivalntné odhodeniu hrdzavej chladničky do Lomnického plesa.
Ale na Slovensku po keketsky, takže neprepkvapuje ani správa:
"Nemôžeme pripustiť, aby agenti tajných služieb, ktorí sa tvária ako diplomati, porušovali zákony krajín, kde pôsobia. To, čo sa stalo v Českej republike, je absolútne neprípustné a týmto krokom - vyhostením troch ruských diplomatov - vyjadrujeme nielen solidaritu ku krajine, ktorá je nám najbližšia, ale posielame jasný odkaz, že nebudeme tolerovať neprípustné aktivity na našom území," skonštatovala Remišová"
To zíce znie ako udatný a správny názor - bohužiaľ všetci medzičasom vieme, že ide len o popravu Sputnika V v primaom prenose - a pravdepodobne za tým dokonca ni len nie je nejaký politický motív - ale celkom obyčajný úplatok od Pfizera.
Takáto verzia by toiž vysvetlovala aj záhadné problémy oxfordskej vakcíny Astra/Zeneca (Briti totiž pohŕdajú prízemným americkým hulvátstvom a tak sa nevedia znížiť k takýmto obchodným praktikám) - zato naši politickí prestavitelia vyfajčia za pár tisícok aj ľadovému medveďovi (cenníky poznáme - a je až šokujúce, ako lacno sa dá kúpiť sudca - či hoci aj policajný generál :(
S rovnakopu presnosťou, ako pani Remišová presne vie, čo urobil ktorý zahraničnýu agent, možno odhadovať, že čistý zisk Pfize budú miliardy - pravdepodobne vysoko nad desať.
Je preto logické, že niečo sú ochotní dať na marketing.
Načo však blbé bannery, plagáty a neóny - keď je nepochybne ďaleko účinnejší tzv. lobbying (ľudovo: úplatky).
A keď dajú na takýto "marketing" čo i len jednu jedinú miliardu tak aj Svätý Otec vyhlási Comirnaty za svätú :)
A prečo takéto nehorázne podozrenie ?
Lebo doteraz nikto nikde nepoblikoval žiadne veľajšie efekty vakcíny Pfizeru - hociu štatisticky MUSÍ existovať zhroba rovnaký počet prípadov !
A čo je najsmutnejšie ?
Že naši trubirohovia možno v skutyočnosti nedostali ani cent, len sa pchajú do zadku svojim zahraničným majiteľom, ktorí si nielenže napchali vačky na prasknutie - ale teraz sa ešte aj nehorázne rehocú, akí sú tí Slovania primitívna banda ...
1/1