Názory čitateľov


Názory k článku:
Blíži sa výplach? Je to vo hviezdach

17. 11. 2022   Sonia Walcott
I'm super excited guys, my name is Sonia from Los Angeles, California, I tried getting a car loan sometime last year but my credit score of about 521 ruined the process. Since I was in desperate need of a car due to the nature of my new job, I resorted to making online research on how I could restore my credit to a minimum of 650 to enable me to qualify, after a few months of searching, I bumped into a blog and found positive reviews about HACK VANISH CREDIT SPECIALIST, So I reached out to them to explain my credit situation, they requested my info and necessary details and were able to get every derogatory item on my report erased and increased my FICO score to 788 within 6 days, I was amazed. Anyone looking for a credit solution below is their contact details:
Email: HACKVANISH @ GMAIL. COM
WhatsApp No. + 1(747) 293-8514
16. 11. 2022   anonym
Alebo este jedna rada. Prestante fantazirovat o investovani a venujte sa tomu comu rozumiete.
16. 11. 2022   eXtrem
Takže ciele Agendy 2030 postupne salámovým tempom idu vpred. Výplach obyvateľstva čoskoro...
16. 11. 2022   anonym
A je to vo hviezdach, tak to nie je náhodné :)
"Predpovedanie presnej povahy tejto neviditeľnej veci je ako čakanie na meteorit, ktorý strávil miliardy rokov blúdením po slnečnej sústave, aby nakoniec úhľadne pristál" je totiž matematicky exaktne predikovateľné, keďže všetky vesmírne telesá sa pohybujú po geometrických dráhach, ktoré sú matematicky vyjadriteľné prekvapivo presne ...
Inými slovami, "korekcie" či "výplach" nie sú prírodným javom, ale úmyslenám následkom orchestrácie záujmov viacerých silných hráčov, ktorí sa rozhodli "dať dole" niekoho, kto im už začal ísť na nervy - tak ako vo všetkých správnych mafiách - či iných štátoch.
Voľakedy to bol ENRON, či Lehman Brothers - dnes Rusko - a zajtra vykostia slovenskú strednú triedu - aby si uvedomila, že jej úlohou nie je cmúľať cukríky - ale veslovať, lebo do Ameriky je ešte ďaleko ...
Isté je, že ani jeden hráč tejto rulety nie je na Slovensku, lebo tu sú len socky - aj keď niektoré sú presvedčené, že im už narástol strom do neba ;)
16. 11. 2022   anonym
Prave aj preto chcem multipolarn svet a nie len vlkov z walstreet a skupinku rodin co chce vladnut svetu - ukazujem im prostrednik !
16. 11. 2022   His Exelence Prime minister
netreba šetriť. štát sa o nás postará.
16. 11. 2022   Julo
Dobrý článok.
16. 11. 2022   Prelozene z newspeaku
Vyplach uspor ludskych zdrojov uz nastal.
Po situacii, ktora nastala, nam vyplachom houien, ostane v penazenkach a na uctoch houno velke.
To je ciel a cesta je tiez niekedy ciel.
1/1