Názory čitateľov


Názory k článku:
Vo verejnom prístave chcú vybudovať terminál pre LNG

22. 4. 2021   anonym
Dufame, ze pre zamestnancov skvapalnovacej stanice v pistave, uz vybdovali byty v rezidencnej stvrti, aj zabavne stradisko v rozsirujucej sa eurovea.
skvitnia tak byvanie a prostredie, ktore bolo roky spustnute, modernymi polnymi horakmi, prevadzkou lodi a dojde tak k ikluzii mestskej a priemyselnej casti, ktorej 30 rokov chybal priemysel, ale tato lokalita sa stane opat priemyselnym akrasnym modernym miestom pre zivot a pracu.
22. 4. 2021   anonym
Inak verejny pristav b Blatisrave, je aj uvazisko lodi, pred Eurovea.
Tam staci z byvalej Apolky, alebo na brehu postavat kompresorove stanice, pripadne celorocne klzisko, na vyuzitie odobrateho chladu, pri premene kvapalneho zelneho plynu na plynny, okrem ineho tam su aj ulice a okolie po byvalej plynarni, pomenovane, ako plynarenska, turbinova, elektrarenska. Postavat mozu novy plynojem, medzi tymi troma hovadinami, na miesto gasometer city, kde plynojemy prestavali na byvanie, u nas zas na opak.
Pred Eurovea kludne mozu vyvazovat lode, je to pekne miesto, posadky lodi z Rumunska Bulharska, Madarska, ale aj Byvalej Juhoslavie, mozu kulturne prezivat radosti zivota pri vode, na vzajom sa kulturne obohacovat a posediet si v krcmach na nabrezi. Kolorit pristavneho mesta sa v Blatisrave obnvi, na miesto prazdnych prevadzok luxusneho tovaru, mozu z eurovea, spravit luxusny bordel zo zivymi stetkami vovykladoch.
12. 5. 2021   L.P
To by nikto nezarobil.To je projekt made in usa.Podobne postavili aj v PL za 8 000 000 000zlote....
21. 4. 2021   Gas fűr Alle
Podľa plánov EU vraj má byť od roku 2025 zakázané budovanie nových spaľovacích zariadení na plyn - t.j. aj domácich kotlov na vykurovanie.
Skrz globálne otepľovanie ...
Pre lode to nebude platiť ?
Keďže to zrejme bude latiť aj pre uhlie a ropné deriváty a súkroné nukleárne reaktory nie sú povolené ani v Iráne - zrejme bude potrebné obnoviť obľúbenú BIO-EKO profesiu "veslár".
Keďže mladá generácia už má sktočné svaly len na palcoch dlaní (z Fasbúku) - zvyšok sú anabolické steroidy z fit-loch-ness centier, zrejme bude potrebné mobilizovať dôchodcov - čo je vcelku jednoduché, lebo im stačí skresať dôchodky (čo je pre Krjaniak iste vianočná malina ;)
Na druhej strane, slušný výbuch sme v Bratislave mali naposledy vo fabrike Dynamit Nobel (matka obľúbenej Dimitrovky), takže nádrže na kvapalný plyn iste všetkých - z okolitých mrakodrapov a priľahlých klietok pre papagáje (model Hadid) - potešia :)
Lebo prečo majú mať srandu len v Bejrúte ?
1/1