Názory čitateľov


Názory k článku:
USA zvažujú znížiť obsah nikotínu v cigaretách, akcie tabakových firiem klesajú

20. 4. 2021   anonym
Ak znizia obsah nikotinu, mozeme smelo hulit WC papier, preotze dnes vyprane cosi, co ma byt cigareta, uz nikotin prakticky neobsahuje.
Fajciarom doporucujem sa zamysliet, kupit si cigarila, alebo cigarety prave kubanske, romeo y julieta, alebo cigarky vyrabane z odpadu cigar a vyslukovat, alebo sa pokusit vyslukovat takuto vec, rovnako ako ten predrazeny hajzelpapier, predavany za strasne peniaze.
Obsah nikotinu je v podstate dnes v "silnych" cigaretach ako cervene borky, alebo zlte tavy, tak zredukovany, ze pred 20 rokmi, 2mg light borky, alebo 1,8mg milde sortky, boli vlastne velmi silne cigarety. dnes obsah nikotinu v tabaku cigaret kolkovanych a predavanych v EU, aj USA je taky nizky, ze nuti hulicov, fajcit aspon 20 denne, aby dosiahli na nikotinovy standard z light cigariet pred 20 rokmi.
Nasrat!
Pestujte si vlastny tabak, usetrite. Ide to aj doma v kvetinaci za oknom, lebo vdaka korone, bolo casu dost.
20. 4. 2021   Správy z Tlače
Z uvedeného dôvodu sa USA rozhodli vykázať všetkých ruských diplomatov a postaviť netvora Putina pred medzinárodný súd v Haagu.
Drzú trúfalosť nahradiť neúčinný Novičok vražedným nikotínom totiž nemôže demokratický svet tolerovať.
Podobný incident sa najnovšie odohral v susednom Rakúsku:
"Z stepného prírodného parku Pamhagen (okres Neusiedl am See) ušiel dikobraz. Bol videný niekoľkokrát, ale zatiaľ nebol znovuzískaný.
Zviera je nezvestné už viac ako týždeň"ň
[preklad je bohužiaľ dosť pitomý, ale Google má vždy pravdu, lebo je z USA :]
Rakúski demokratickí politici a demokratická verejnosť je rozhorčená ďalším aktom zloby ruských tajných služieb proti zvrchovanosti Rakúskej republiky !
Nedemokratická verejnosť sa rehoce ;)
1/1