Názory čitateľov


Názory k článku:
OĽANO znížilo za rok počty potravinových kontrol o 50 %, ohrozuje ľudí

19. 4. 2021   Lektor Čínštiny
Potravinové kontroly sú nepochybne dôležíté - a možno by boli zaujímavé aj kontroly nielen ruskej vakcíny ...
To ovšem nehrozí, lebo my našim západným pánom neoblomne veríme - tak ako sme pred rokom 1989 nebolomne verili našim sovietskym súdruhom.
Vlastne sme len vymenili Husákovcov, Šľapkovcov a ostatných Biľakovcov za Valášekovcov, Šimekovcov a iných Osuskovcov ;)
V tejto súvislosti je zaujímavá správa z ústredia EU:
"Podľa predstaviteľa EÚ pre zahraničné veci Josepa Borrella Rusko umiestnilo na hraniciach s Ukrajinou a na anektovanom polostrove Krym „viac ako 150 000 vojakov“.
Ide o „najväčší ruský vojenský pochod na ukrajinských hraniciach, aký tu kedy bol,“ uviedol dnes Borrell po konzultáciách s ministrami zahraničných vecí EÚ. Toto je „zrejmé riziko ďalšej eskalácie“.
Diplomati však následne informovali, že videokonferencia hovorila iba o zhruba 120 000 ruských vojakoch.
Hovorkyňa pána Borrella nebola pôvodne schopná tento rozpor vyriešiť.
Borrell odmietol poskytnúť informácie o pôvode čísla na tlačovej konferencii po rokovaní.
„Nemôžem vám povedať, odkiaľ toto číslo pochádza,“ vysvetlil.
Je to doposiaľ najväčšia operácia ruskej armády na ukrajinských hraniciach a „veľmi znepokojujúca situácia“.
Riziko ďalšej eskalácie je zrejmé. "
Otázka je, prečo pán Borrell povedal, že „Nemôžem vám povedať, odkiaľ toto číslo pochádza“ - keď všetci aj tak vieme, že z US ambasády, kam si chodia po inštrukcie (a hlavne odmeny) aj naše clebzriti ;)
Nuž ale pozor - "dráždiš medveďa, dráždiš ?"
Takže aby si nedopadol ako Napoleon a Hitler - nie že by mi vadilo, že si vytlčieš zuby - ale bohužiaľ nás zase strhneš so sebou a tak zase budme musieť na poslednú chvíľu organizovať nejakú pseudo-SNP frašku, aby sme zaslúžene nedostali po rypákoch :(
Našťastie však aspoň toto ovládame dokonale a verím, že naša politcko-intelektuá lna elita má už dávno pripravené paličky na jednenie a mnoho nealergickej žltej farby na prefarbovanie nielen kabátov, ale aj pokožky a prekožky ;)
19. 4. 2021   kuriluc
Tak teraz uz chapem, preco musim tolko v obhode preberat. A ja ze tie lepsie potraviny vykupili v dochodcovskych hodinach.
19. 4. 2021   anonym
kua su to draci , rozdrbu co sa da ...
1/1