Názory čitateľov


Názory k článku:
Kryptomena dogecoin, ktorá vznikla ako vtip, sa prudko posilnila

17. 4. 2021   Nesamostatný Účtovník
Ako vtip vraj vzniklo aj Euro - a tiež je po ňom celkom slušný dopyt.
Ale možno je to len klebeta (po novom:: "hoax")
Každopádne kryté je len dôverou a obuškami vyberačov daní, odvodov, poplatkov, pokút a iných koncesií.
Na rozdiel od zlata všk obušky nie sú volatilné, takže kým je dostatok daňových nevoľníkov, nie je problém so stabiltou.
A keď ich už nebude dosť, tak sa proste zase niekde urobí nejaký konflikt a emigranti prídu aj sami - navyše sa zarobí aj na zbraniach - čo je dobre, lebo je to tak ;)
Zaujímavejšie však je, čo píšu Topky o vyčíňaní pandímie Covid-19 v Brazílii:
"Lekári bez hraníc vo štvrtok informovali, že ani po viac ako roku pandémie v Brazílii neexistuje efektívny, centralizovaný a koordinovaný zásah proti šíreniu covidu-19.
...
Z diskusií o opatreniach v oblasti verejného zdravia sa v Brazílii stalo politické bojové pole," vysvetlil Christos Christou, medzinárodný prezident Lekárov bez hraníc. "Výsledkom je, že vedecky podložené opatrenia sú spájané s politickými názormi skôr ako s nutnosťou chrániť jednotlivca i celé komunity pred nákazou"
Že to dosť pripomína slovenskú džamahíriu, kede sú tiež vakcíny prostriedkom hybridnej vojny a politického boja ?
Nuž ani nie, lebo Brazília má iba 1739 mŕtvych na milión obyvateľov, kým Slovensko má už 2022 a bratské Česko 2648 ...
A Brzília sa na nás tak skoro nechytá, lebo Babiš práve úspešne skolil Sputnik V vyhostením ruských diplomatov - ktorí možno naozaj sú členmi ruskej tajnej služby - lebo diplomati všetkých krajín sú povinne členmi svojich tajných služieb - čo je aj logické, lebo načo inak by tam boli, že ?
Každopádne výborná správa je, že počet denný infikovaných na zemeguli práve dosiahol historický rekord 845.461 noplísákov - čím pokoril denný rekord 844.553 zo 7. januára 2021.
Bohužiaľ je to výborná správa len pre vírus SARS-CoV-2, výrobcov vakcín, dodávateľov medicinálneho kyslíka, stolárov špecializovaných na truhly a hrobárov :(
1/1