Názory čitateľov


Názory k článku:
Prieskum: Zamestnanci preferujú finančný príspevok na stravu

22. 4. 2021   Reed
Jasné, že zamestnanci sú skôr za finančný príspevok. Len firmy majú problém pri väčšom počte zamestnancov spracovať prevody, lebo sa musí platiť vopred - nie so mzdou. Možno niekomu pomôže toto: www.obedator.sk, lebo ja som teda dlho niečo takéto hladal.
18. 4. 2021   anonym
Keby boli vydavane stravenky napriklad dochodcom, alebo cast pasivneho prijmu, v podobe socialnej podpory, opodstatnenost tychto stravovacich poukazok, by bola logicka, najma v dobe skutocnej pandemie a krizy.
Takto vsak sluzia tieto stravenky a paltby nepriame, len na obohatenie sa malej skupiny firiem a sprznenych dusi, nasich kleptokratov.
Navyse sa deformuje trh, pretoze tieto stravenky, nieje mozne vypit a vyfajcit.
18. 4. 2021   anonym
Ludske zdroje, maju z gastrolistkami problem, lebo na doplatok k obedu nemaju prostriedky a na nakupe v potravinach raz za mesiac, to vyzera blbo, ked donesie niekto 3x po 22 listkov a potom musi nechat na pulte pivo, vino a chlast, lebo nenajde hotovost, na doplatok.
Takto ziadne "Dezo Neee" ale rozpoctove provizorium a na nakup chlastu vzdy ostane.
Aj na cigaretle.
Problem je, ze mnoho firiem, alebo podnikov, strhava zamestnancom mesacne z uctu a kto by chcel gastrace, musi doniest papier od dochtora, ze trpi minimalne koprofagiou, inak mu listky zamestnavatel neda.
Takto to bude ferove a krasne, ruzove a spravodlive, ludske zdroje dostanu love a sami sa rozhodnu, ci to prefajcia, prepiju, alebo si kupia ine rekreacne drogy v podobe cokolady, alebo horaliek.
Kto dnes vie, navari si sam, aj na tyzden, aj na dva. Horsie ako majka a rozok, alebo 20 deka tresky a knekebrod, to nebude.
17. 4. 2021   Dig
Verím v to, že súčasná generácia od 18 po 50 si už nenechá srať na hlavu, odvádzame 50% svojho prímu a ľudia riadiaci tento štát si z nás robia prdel. Dlhé roky nie je vidieť žiadnu zmenu, kvalitu, ochotu, nič, len rozkrádanie spoločných financií.
16. 4. 2021   anonym
Vzniklo to este za hlavateho otca naroda a par sk bolsevickokapitaltv ornych sk rodin na tomto bohatlo- ale uz zazvonil zvonec a rozpravky je koniec !!!
A to iste bude dufam platit na dalsich vyvolenych- napriklad vyroba soto poznavacich znaciek ta premrstwna cena a pri prepisoch do inych krajov okresov atd- no a tak by som mohol pokracovat...
17. 4. 2021   anonym
Presne tak!
16. 4. 2021   ibot
Kto vôbec takúto zvrátenosť vymyslel a dal na po požehnanie ? Lístkový systém bol zriadený a zakrátko zrušený v krízových povojnových rokoch. Pri gastro lístkoch sa o žiadnu krízu nejednalo. Tu ide
o sofistikované vyciciavanie finančných zdrojov od daňového poplatníka- konzumenta, ako aj od poskytovateľov stravy, za nezmyselný potlačený papier Zaoberal sa niekto významom a ekonomickým profitom pre štát, z takejto činnosti ? Možno tak Naši ľudia.
16. 4. 2021   localhost
Tu bol potrebny aj prieskum??
16. 4. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
súkromná firma lobujúca za gastrolístky si ho vykonala a zaplatila
1/1