Názory čitateľov


Názory k článku:
Za koľko nakupujú boháči: 25 svetových miest z rebríčka, kde je luxus skutočne drahý

17. 4. 2021   Pripútajtesa Začíname
Boháči a ich luxus zrejme zaujímajú len chudobnejších boháčov s menším luxusom - takže sa radšej podívajme, ako zaklincovali Topky proboematiku vakcinácie proti SARS CoV2.
Citujem výsek: "V momente, kedy sa ruské vosjká zgrupujú na hraniciach s Ukrajinou, je podľa odborníkov na zahraničnú politiku nevyhnutné, aby sme boli v postoji voči Ukrajine jednotní ..." - a je vymaľované, lebo tým je povedané všetko :(
Čo z toho vyplýva:
1) dokioaľ neprebehne III. svetová - temonukleárna vojnas, tak ľudstvo nemá šancu poraziť pandémiu Covid-19 - ako zrejme pochopíte už začiatkom júna tohto roku.
2) faktom je, že ten vírus je zatiaľ bezvýznamný, lebo 3 milióny mŕtvych sú len pľuvnutím do mora a aj keď sa účet vyšplhá na očakávateľných 25 miliónov obetí - stále to bude trt oproti tomu, čo dokážu vyprodukovať vagíny rodičiek v Afrike, ÁQzii a Južnej Amerike. Lenže vírus nespí a na rozdiel od našej vlády tvrdo na sebe maká a mutuje. Možno sa časom zmení tak, že infikovaní budú chytrejší, alebo im narastú dlhšie penisy, či plnšie prsia - pravdepodobnejší je však temnejší scenár, lebo rodina korona vírusov sa - neznmámo prečo - uberá posledné desiatky rokov práve týmto Smerom :(
3) Rusi by zrejme naozaj nemali posunovať sovje jednotky po svojom území - aj keď ich americkí priatelia ich najradšej posúvajú po cudzom území (kde však spravidla iba pozabíjajú pár civilistov a potom dostanú nakladačku - ako vo Vietname, posledne v Afganistane, ale aj v Nemecku - skadiaľ sa tiež museli stiahnuť (že Nemci sú spojencom USA iba naoko zrejme nejkrajšie ilustruje plynovod Nord Stream :) Rusi by ich však nemali posunovať hlavne preto, že emisiami motorov vojenskej techniky zhoršujú uhlíkovú stopu a globálne otepľovanie (na ktoré Amíci 5erú úplne - aj keď Biden sa tvári opačne).
4) no ale poďme k tej očakávanej III. svetovej - termonukleárnej - ktorá vraj bude trvať nanajvýš 30 minút (podľa scenárov generálnych štábov Pentagonu a bývalého Varšavského paktu), vyšiada si cca troch gigamŕtvych (ľudovo: tri miliardy obetí) a napriek tomu, že po ktorej budú živí závidieť mŕtvym - zjavne sa jej nikto nevie dočkať, lebo už tu je pridlho kľud :(
Keďže naši americkí priatelia si úspešne narobili nepriateľov na celom svete (nielen Rusko, Čina, Irán, Kuba, či Severná Korea) - ale aj Turecko, cca 50% mlčiaceho obyvateľstva EU - ale aj Pacifik (Japonci v hĺbke duše na svoju hanebnú porážku nezabudli - a ani nikdy nezabudnú - tak, ako naši nemeckí priatelia - len to dokážu veľmi kvalitne maskovať aj sami pred sebou:) a dokonca občas vytočia aj svojho najvernejšieho a psovsky oddaného spojenca UK - je fakt zaujímavá otázka, ako chcú bojovať na toľkých frontoch ?
Už dávno totiž nemajú nemajú najdokonalejšie technológie (ako na konci WWII) - lebo mnohé z ich má v skutočnosti Izrael, Čína, Rusko (či hoci aj Holandsko) - no a ďaleko väčšiu armádu má aj samotná Severná Korea.
1/1