Názory čitateľov


Názory k článku:
MDV vypracovalo novelu zákona, zahŕňa úpravy pri STK, ale aj pri certifikácii

5. 4. 2021   anonym
Technická kontrola už dávno nie je kontrola, ale šikana a dodatočné zdanenie majiteľov áut.
5. 4. 2021   anonym
Co z toho vyplyva, pre bezny ludsky zdroj..
Ze dialnica cez mesto, bude spoplatnena, aj ked tam bude rychlost 40km/h.
Ze STK bude aj vyvalom JRD, ak o to poziada.
Ze evidencia vozidiel, bude vatsi chaos, ako doteraz.
Ze to co sa povazuje u nas za dialnice a rychlostne cesty spoplatnene, aj ked to niesu podlastandardov EU dialnice, ostanu spoplatnenymi usekmi, aj nadalej, hoci na to nieje dovod, okrem vyberu poplatku ako takeho.
6. 4. 2021   Nevrtaj Doauta
Som zvedavý, kedy to tých smrdov napadne zaviesť aj pre chodcov ?
Kontrola technického stavu podrážok, katalyuzátor na produkty trávenia fazule, obmedazenie rýchlosti nastupovania do MHD (pre dôchodcov :)
Každopádne už zistili, že môžu prikázať nosenie rúšok - hoce ešte pred dvoma rokmi bojovali proti zahaľovaniu moslimiek :) takže to už zrejme nebude dlho trvať.
Je síce pravda, že dnes sa dá bezmála voľne cestovať - ale tá sloboda šoférovania, čo bola za komančov, to si narodení po 1989 ani nedokážu predstaviť - parkovanie hocikde a zadarmo, jazda v centre mesta 120km/h - žiaden problém - žiadne pitomé kontroly - minimum semafórov - a hoci policajtov bolo vonku viac než dnes, prednostne naháňali triedneho nepriateľa, takže obyčajný človek mal poväčšinou kľud ;)
No a keď sa niečo predsa len posralo, tak zaplatil pokutu 100 Kčs a vybavené (farebný televízor, či videorekordér stál 15000,- :)
Zaujímavejšie však je, že prezident Erdogan dnes nechal v Turecku zatknúť 10 admirálov.
Prečo a načo je vedľajšie - asi nato.
Dúležitejšie je, že Turecko má zrejme desiatky admirálov - a my žiadneho :(
Pritom máme jazero na Zatých piesko, Liptovskú maru, Oravskú priehradu - a niečo je vraj aj na východe - takže minimálne 5 admirálov by sa tu poľahky uživilo (4 jazerní a jeden ako ich velitel) ...
Ak by sa zriadili aj riečni (a prípadne aj potoční admiráli) admiráli - tak by ich mohlo byť nielenže viacej, ale pyramída admirálov by mohla mať aj viac poschodí - kontraadmirál, rekontraadmirál, viceadmirál, veľkoadmirál, admirál flotily, überadmirál.
Možno to zne - na prvý pohľad - hlúpo, ale Slovensko má hromadu štvorhviezdičkových armádnych generálov (aj keď nemá žiadnu armádu - lebo tým dvom plukom by mohol veliť aj major) - tak prečo by nemohlo mať aj štvorhviezdičkových admirálov ?
Každopádne u nás čoskoro bude obrátená pyramída - maršálov bude ako ako natantované, ale vojak bude len jeden (ak vôbec ;)
1/1