Názory čitateľov


Názory k článku:
Získanie stavebného povolenia do 40 dní môže byť realitou

25. 3. 2021   anonym
Je zaujimave, ale zaroven naivne si predstavit, ze mafia a uplatkarstvo, pripadne vypalne v sulade zo zakonmi, ktore tvori vysledok ne-prace v stavebnom nekonani, sa zmeni na zaklade nejakej studie istroanalytica, na stavebne konanie.
To by museli nielen odvolat vseliakych predsedov stavebnych uradov, ale ich rovno zavriet, alebo verejne popravit, no ja potom este minimalne 2 dalsie obdobia generacii naslednikov, by sa snazili pokracovat v zapocatej ne-praci, v stavnych nekonaniach.
25. 3. 2021   Jemi Nagrcanie
Na Slovensku je situácia momentálne taká, že starostovia a stavebné úrady majú absolútnu svojvôľu, takže úzmené konanie môžu požadovať aj keď si chcete premiestniť obraz v obývačke.
Pred Kuciakom to však nebol problém, lebo jediné, čo ich v skutočnosti zaujímalo bol obligátny úplatok.Lenže teraz už nefunguje nič, lebo každý je posratý až za uši ...
A Budaj chráni vlkov, aby nás zožrali, ak by nás náhodou nezabil Covid-19, pretože očkovanie sa zastavilo (Pfizer je pridrahý, Astra/Zeneca radšej predáva tam, kde dostane viac, Sputnik neschvália, aj keby mala celá EU umrieť a rozumí Číňania sa sem so svojou vakcínou ani netlačia - lebo vymretá Európa bude pre nich výhodnejšia, než kontinent plný vymetených magorov)
Dovidenia v pekle, páni súdruhovia ...
1/1