Názory čitateľov


Názory k článku:
Cestovné poriadky v prímestskej doprave na Kysuciach a H. Považí čakajú zmeny

7. 3. 2021   anonym
Je to dolezita informacia, najma z dovodu, ze EU, koli tomuto pristupi ku tvrdej regulacii starsich vozidiel, alebo ich zdanovaniu a zatazeniu poplatkami, pretoze na Kysuciach a h. Povazi, presadnu koronanevolnici, co este nestratili pracu, do samochodow osobowych, ktore bud kupia z 3tej ruky, alebo vytiahnu zo stodol a garazi, zigulaky, skodovky a drabandy, ktore mali uchovane pre pripad nudzoveho stavu.
Nehovoriac o tom, ze pravdepodobne, prejdu na jazdu z drevoplynovymi generatormi, nakolko peniaze za zvysujuce sa ceny PHM, nebudu moct pokryvat z miezd z nikou pridanou hodnotou.
7. 3. 2021   Threema
Wall Street zastal, lebo celý svet s napätím očakáva zmeny v cestovných poriadkoch na Kysuciach a H.Považí (D.Považie a Pusté Úľanyu má bohužiaľ každý v paži - od Anchorage až po Adamstown ;)
Preto svetu aj unikla významná informácia od Kaliňákovej mušličky:
"Nohavicová spomína na prvé prípady z marca 2020. "Takto pred rokom sme s vtedajším premiérom Peter Pellegrini sedeli v zasadacej miestnosti, kde obvykle rokuje vláda. Radili sme sa, ako ideme postupovať, keď to Hranol takto dosral. Ten truhlík tvrdohlavý a tvrdomozgový nás totiž odstavil od koryta práve vtedy, keď prišiel lup tisícročia - šťavnatejší, než celá Močiarova privatizácia :( Teraz totiž možno nakupovať pod priehľadnou zámienkou "aby sme ochránili životy ľudí na Slovensku" - hoci ich v skutočnosti máme v trumpete - hocijakú somarinu v ľubovoľnom množstve a za akúkoľvek cenu - a teda aj so snovými províziami lebo máme výnimočný stav a všetko je dovolené" sťažuje si exministerka úprimne zvnútra. A to len preto, aby mohol zaťato bývať v podnájme u najvygumovanejšieho magora v republike. Keby tak bol namiesto prášenia tej mafiánskej štetky radšej obrábal tú vinicu, čo voľakedy kúpil v Krasňanoch a dnes tam už zrejme sotojí závod na prepracovanie vyhoreného jadrového paliva - mohli sme si sveta žiť a nakupovať predražené švajčiarske hodinky a kabelky Vuitton - po čom naše sedlácke duše šalejú - nie po vagónoch, ako doteraz, ale po celých vlakoch :(
1/1