Názory čitateľov


Názory k článku:
Reťazce pre zákaz vychádzania budú zatvárať najneskôr o 20.00 h

4. 3. 2021   anonym
Mali by ale otvarat uz o 5'00AM
Aby stihol dav, slapajuci do montovni, si nakupit.
A tiez by mali zaviest korona siestu.
2 hodiny odpocinku, od 12'00AM, do 14'00PM
3. 3. 2021   anonym
Ak zoberieme doslovne opatrenia (Uznesenie č. 123/2021), tak vo veci zamestnania výnimka z vychádzania je iba na cestu. Nie je na činnosť vonku okrem podnikateľskej činnosti. U tej sa nerozlišuje kde sa vykonáva. Takže aj pre PZ platí povolenie z vychádzania iba na služobňu a späť domov. O výnimke na výkon činnosti v rámci služby, alebo zamestnania nie je v opatrení nič. Teda PZ by nemala v zmysle takéhoto výkladu pobehovať mimo služobňu, lebo na to nemá výnimku. Horšie je že detto hasiči, ale aj záchranka. Takto to bolo v prvom opatrení na jar minulého roka. Nasledovným opatrením to už bolo pre tieto zložky upravené. Zdá sa, že vzor zobrali z prvého opatrenia z jara minulého roka a pridali časy vychádzania.
Pri doslovném uplatnení opatrenia týkajúci sa nákupu potravín, ak je potrebné byť vo firme, lebo nie je možná práca z domu, a firma je opačnom konci mesta (veľkého mesta), tak v zmyslu opatrenia, ak chceme niečo na obed, tak treba isť kúpiť jedlo do miesta bydliska a potom späť do firmy, lebo možnosť kúpiť si jedlo v miste firmy v opatrení nie je.
3. 3. 2021   Realita:FFP2 20:00
Práve som bol nakúpiť a uvedmil som si, že ľudia už majú celú tú šašovládu v paži :)
Cca 10% nenosí žiadne rúška, cca 20% nosí ti eklasické, cca 60% kadejaqk módne handry - podľa možnosti pod nosom a vo veľkopredajni v centre hlavného mesta sme boli asi traja s tým sprostým respirátorom, v ktorom sa v lete zadusia tí, ktorých dovtedy neskolí Covid. Zamestnanci, ani SBS samozrejme nemali žiadne respirátory (však kto by v tom nezmysle mal pracovať :(
Je síce možné, že opatrenia začínajú až od zajtra - neviem však, či to povedali aj tomu vírusu ...
Nepriateľ demokracie by teda mohol interpretovať aj tak, že odkedy minister zahraničných všcí odhalil smutnú pravdu, že celé to divadlo je len súčasťou svätej bipolárnej vojny proti diabolskému Rusku, tak ľudia na to hodili bobek.
Rok po začiatku pandémie je totiž jasné, že sa proti nej v skutočnosti neurobilo vôbec nič - tým že jej dovoli globálne rozšírenie je vlastne "zabetónovali" a ak sa nedosiahne 100% vakcin8cia, tak tu už bude navždy.
A tá sa nedosiahne, lebo podľa slov pána Korčoka je prostriedkom bipolárnej vojny ...
Dokonca možno unipolárnej - elity pri všetkým. Veď akcionári pohrebných a kurierskych služieb - ako aj farmaceutické koncerny - ryčia od šťastia a pre ich majiteľov nie je problém si opatriť kurevsky drahé monklonálne protilátky, ktoré zázračne uzdravili pánov Trumpa a Giullianiho. Trubirohom podstrčia nezmyselený Ivermectín - alebo hoci aj kloktanie kyselinou fluorovodíkovou (po ňom zaručene a garantovane nedostane už nikdy žiadnu infekciu - ba ani rakovinu - to vám potvrdí každý lekár) - lebo však aj na tom sa dá slušne zarobiť.
Takže ľudia v tichosti akceptovali, že - ak je im to súdené - tak ten Covid dostanú a aspoň si ušetria očkovanie (lebo je dosť pravdepodobné, že s kvalitou západných vakcín to bude podobné, ako s neslávne známou "kvalitou" západných potravín, predávaných v tuzemsku - veď je logické, že to najlepšie dajú svojim - a vyviezť nepodarky na východ je preda lacnejšie než ich nechať ekologicky likvidovať "wenn es rostet - ab nach Osten")
Ruské a Činske vakcíny asi budú neporovnateľne kvalitnejšie (na export na Západ predsa len to najlepšie !) ale tie sa iste pokúsia znehodnotiť konkurenti, ktorí sa neštítia ničoho (do liekov Tylenol od Johnson & Johnson napríklad voľakedy pridali kyanid a zabili tak hromadu nič netušiacich nešťastníkov :(
Mafia veru nie je slovenský vynález.
Koniec koncov zatiaľ zbytočne zomrelo menej ľudí, než dvaja z tisíca - čo je ďaleko lepšie ako vyvolávanie na hodine matematiky v triede, kde je len 30 žiakov - a prežili sme to ;)
Aspekt biporárnej vojny - Západ proti Rusku však smutne ukázal, že tu nikdy nešlo o žiaden komunizmus - to bola len šikovná bipolárna zámienka, ale od Napoleona, cez Hitlera po dnešok išlo len a výhradne o prírodné bohatstvo, "Lebensraum", otrokov a samozrejme panny (veď aj pán exprezident Trump si ulovil z východu hneď dve - akurát je otázne, či to boli panny ;)
1/1