Názory čitateľov


Názory k článku:
COOP Jednota disponuje dostatočným množstvom respirátorov FFP2

2. 3. 2021   Flak-41
Covidkovy biznis pokracuje. Nemci sa potrebuju zbavit zo skladov respiratorov, tak sa zaviedla povinnost nosit tieto traposiny na papuliach. A to este covidkokracia neskoncila scenar pokracuje a dramaturgia je kreativna.
2. 3. 2021   Debilisa Vyfarbili
Prečo by mali byť v obchodoch respirátory FFP2, keď počas prvej vlny bol ZAKÁZANÝ predaj rúšok ? To len komunisti mali Civilnú Obranu a keď niekho strčili do karantény, tak sa starali aj o to, či bude mať čo žrať. Ale hlavne nedávali žiadne výnimky a okolo chodila hliadka s nabitým samopalom vz 58 (zažil som mesačnú karanténu žltačky ...)
Moderná doba sa však s detailami nepára. Napríklad momentálne je mimoriadne moderné prikazovať občanom použitie internetu a mobilných aplikácií. Problém je, že internet nepatrí slovenksj vláde, a súkromné US firmy Google, Facebook, či Apple môžu kedykoľvek vypnúť svoje služby - tak ako to jedného dňa urobil Microsoft so svojim ekosystémom Windopws Phone/Mobile. Lebo to nie je Public Domain. Že čo drístam ? Nuž počas prvej vojny s Irákom vypli naši americkí prietelia - bez varovania - GPS. Čo bola logické, lebo GPS nepatrí nadšencom, ale to je vojenský program na presné navádzanie jadrových hlavíc a menej výkonnej munície - ktorý však môže byť použitý aj opačne. Trik bol v tom, že vtedy ešte neexistovali smartfóny a na Slovensku sme GPS navigáciu možno traja, lebo bola svinsky drahá. Lenže Pentagon je dnes rovnaký, ako bol predtým a pokiaľ viem, zatiaľ sa nezmanil na filantropickú, ani charitatívnu organizáciu ...
Že to nie je sranda, najnovšie nechtiac priznal aj pán minister Korčok, ktorý nechtiac potvrdil, že vakcíny proti Covid-19 sú v skutočnosti studenenými zbraňami v geopolitickom boji - čiže presne to, čo sme ešte predvčerom považovali za hlúposť z úst nášho pána premiéra, ktorý obľubuje riadiť štát, ako reality show, cez Facebook (už fakt chýbajú iba dôležito sa tváriaci porodcovia a vyškerené porotkyne).
Každopádne pán minister tak zrejme neuvážene prezradil veci prísne tajné a zvlášť dôležité (PTZD), čím asi prišiel o previerku NBU-BU-BU (nbusr123) a tak by mal na seba vztiahnuť príslušné konzekvencie - pričom stačí ak odstúpi (dve samovražy stačili :(
Ozaj a čo Ivermectín - ten nepotrebuje schválenia kotolne v Bruseli ? (asi nie, lebo ten je veterinárne schválený pre použitie na somáre :)))
2. 3. 2021   anonym
ešte dajte za akú cenu za kus, nech má informácia aj nejakú hodnotu.
2. 3. 2021   Miloš
Hej? A v ktorej COOP? Napríklad u nás v Kremnici vôbec niesu k predaju, ale zato rúška ktoré už sa v obchode nebu môcť používať tých majú dostatok. Tak nepíšte blbosti.
2. 3. 2021   Fugger
A čo ? Však v Kremnici zastali hodnky voľakedy v 15-tom storočí, keď sa doťažilo posledné zlato. Tam nielenže nevedia, že už skončila druhá svetová vojna, ale ani, že začala prvá :) Kanalizácia je neznámy pojem vzdialenej budúcnosti a domorodci kľudne serú do potoka. A ak sa za Kremnicou mihne medzi stromami niečo hnedé a chlpaté, tak to nie je medveď, ale mamut ;)
1/1