Názory čitateľov


Názory k článku:
WSJ: Nemecké banky pomáhajú klientom ukladať si peniaze inde

1. 3. 2021   Strictly Confidential
Nemecké banky pomáhajú klientom ukladť peniaze do amerických vreciek ;)
Ale to vieme, takže Ďaleko zaujímavejšia je správa, že Korčok pripomenul, že nejde o pôvod vakcíny, ale o to, či je v Európskej únii riadne registrovaná.
A tým pádom uderl hkliniec po hlavičke, lebo priznal, že pre politkov sú občania len bezbrehý zdoj príjmov na rozkrádanie, europlaty a hlavne pohŕadnie motrokmi, a bezcennpoou chamraďou, čo nie je dostaočne bezcharakterná a tak je nútená sa živiť prácou vlastných rúk.
Fuj :(
Korček síce tiež vďačí za to, že z neho nie je doživotný mrzák s končatinami skrútenými detskou obrnou, nielenže ruskej - ale dokoca sovietskej - (strašné !) vakcíne, lebo tá americká pred šesťdesiatimi rokmi ľudí mrzačila :(
Ale kto by si to už pamätal, že ?
Tak, či onak, nejde o zdravie, ale o geopolitiku, lebo len za tie správne názory sú odmeny vo frome teplých flekov pre anlánych speleoalpinistov.
A keďže sovietska riť vychladla a čínska ešte nehraje - najteplejšie je ešte stále v smradľavej riti s hviezdami a pruhmi.
Howgh !
Ozaj, kedy vráti Amerika ukradnuté územia Indiánom ? ;)
1. 3. 2021   ololo
United States of Antichrist. Pamätajte, keď krachne židovský FED USA krachne aj JEWRO = EURO a vačšina mien na Zemi. Židia čo vlastnia FED vlastnia skoro všetky centralne banky sveta s výnimkou Sýrie-Iránu a Severnej Kórei. Dôvodom krachu bude oficiálne chrípka ktorú dnes židovské média nazývajú aj covid-19. Nie je otázka, či to krachne, ale kedy.
2. 3. 2021   miSSeno
Ach, čo by ste bez tých židov len robili? No ešte že slováčikovia majú maďarov, a židovských maďarov.
Tí židia sú ale šikovní, minimálne v slovenskej republike porušujú zákon o NBS a nikdo z hrdinou a ochrancov slovenskeho národa - bojari z LSNS toto porušenia zákona nenahlásia na policiu atď.
Ešte že aj tí čínsky komunisti si nechali tu ich banku ukradnúť židmi.
Tccc, tccc jak to len tí židia robia, no to bude asi tým že sú vyvolený národ.
3. 3. 2021   Dig
Takýchto zmrdov ako ten nad tebou je na Slovensku hodne medzi nacionalistami.
Taže dáme im pozdrav: Nech žije Soroš :)
1/1