Názory čitateľov


Názory k článku:
Od pondelka platia v EÚ nové energetické štítky, zatiaľ pre štyri typy výrobkov

2. 3. 2021   M.V.
Toto ich dnes trápi najviac ?? Doslova trapné v dnešnej kríze. Dúfam, že majú aj štítok, že spotrebič funguje len na zelenú elektrinu.
2. 3. 2021   Sputnik V
Nové energetické štítky sú nepochybne mimoriadne dôležité - najmä v období pandémie, ktrej sa najprv všetci naslovovztí demokrati (t.j. z USA a UK) bohorovne vysmievali a teraz len sledujú, ako ručiška nezadržateľne stúpa a počet úmrtí neúprosne sa blíži k 2‰ CELEJ populácie (už dávno nie nakazených :(
Starí Rimania, ktorí trestali nedisciplinované légie decimáciu (popravou každého desiateho vojaka) by hovorili o quingentifikácii (poprava každého päťstého) - akurát by sa čudovali, prečo sa nedicimujú páchatelia - ale namiesto politkov umierajú nevinní civilisti ???
A čo už je ozaj šialenejšie, než Facebookový premiér - hydrocefalistický trubiroh verejne prehlási, že "Slovensko vstupuje do siene hanby", len čo sa dozvie, že vláda konečne niečo urobila niečo zmysluplné aj sama (!)
Nepochopiteľné !
Nepochopiteľné ?
Nuž možno ani nie.
Farmaceutické firmy sú totiž notoricky známe obrovskými úplatkami - podobne, ako reklamné agentúry, či dodávatelia informačných systémov.
Takže nikeomu teraz zrejme sklapli čeluste naprázdno, hoci už možno podpísal zmluvu na vilu na Slavíne, druú jachtu, či prúdové lietadlo, keďže to vrtuľové trase a hnusne hučí :(
Lebo predsdsa dnes už nikto nechodí do politky skorz ideály, ako za komančov pred 1968.
Veru, život politika je drina. Síce nie v pote tváre pre blaho spoluobčanov - dohoduť a zorganizovať však dnes poriadne hustú ryžu tak, aby neklala oči kadejakým transparency international, verejným dohľadom a iným Kuciakom je už fakt na hranici ľudských síl a príležitosť, ako Covid-19, sa vyskytne raz za storočie :(
No ale vráťme sa k tým energetickým štítkom - bude naozaj super ak sa teraz "A" zmení na "D" a staré štítky budú s tými novými koexistovať aspoň pol roka ;)
1. 3. 2021   anonym
Nieje nad drobnosti, ktore nikomu nepomozu, ale aspon sa na tom zasmejeme.
1/1