Názory čitateľov


Názory k článku:
Akciové trhy v červených číslach. Týždeň vo svete

27. 2. 2021   Kladivona Koviďáková
Zaujímavejší, než týždeň vo svete je deň v Slovenskej džamahírii:
- "Denník Pravda informoval, že počas víkendu by mala vláda prijať približne dvadsať nových opatrení. Denník N zas uvádza, že ak by sa ani napriek sprísneniu opatrení do 21. marca situácia nezlepšila, vláda by pravdepodobne mala pristúpiť k zastaveniu výroby a k uzavretiu a úplnej likvidácii krajiny. Zatiaľ však ide len o predbežné scenáre"
- uvedené opatrenie presadil minister životného prostredia v záujem ochrany biodiverzity a vírusu Covid-19, ktorému hrozí vyhynutie
- "Pribudnúť by mali aj policajti v uliciach ..."
- čo však bojhužiaľ nie je možné zabezpečiť, preto polícia je momentálne naeprázdenená svojim zatýkaním, väznením a obľúbeným samovraždením, keďže sa ukazuje, že jediný kto s mafiou nepolupracovla bol zrejme Kočner
- "Na boj ... má byť vyčlenených zhruba 8000 príslušníkov ozbrojených síl"
- ak by to Covid -19 náhodou predsa len nezvládol sám ...
- "Hovorí sa aj o tom, že nákup by mal zabezpečovať len jeden človek z jednočlennej domácnosti"
- bohužiaľ návrh, aby nákup zabazpečovala nula noplísákov neprešiel, hoci počet nakazených by sa tak významne zredukoval, keďže by pomreli hladom :(
- Pravda zabudla napísať, že: "Dôležité je, že už nebudú absolútne žiadne výnimky a pravidlá budú platiť pre každého rovnako - teda okrem Holého, členov vlády, poslancov, politikov, úradníkov, vexklákov, mafiu a ostatné ozbrojené zložkyu - ako aj ich príbuzných, kamarátov spolužiakov a náhodných okoloidúcich"
- toto nepopulárne opatrenie už však našťastie netreba, lebo jedíný na koho sa zákaz výnimiek vzťahoval už umrel ...
- dôležité je, že slovenskí odborníci mravčou a rok trvajúcou syzifovskou prácou prácou neomylne zistili, že samotný vírus Covid-19 NIE JE problémom - problémom sú koviďáci, čo naň umierajú a kazia tak štatistiky. Keďže zaočkovaní a vyliečení už tiež nepredstavujú nebezpečie, vinní sú tí, čo doteraz neochoreli, ani neboli zaočkovaní, aj keď im v tom štát úspešne bráni.
Táto teroristická skupinka preto musí byť eradikovaná a nemilosrdne kausetrizovaná všetkými zákonnými prostriedkami, včítane SIS, Černáka a ostatných piťovcov.
Osvedčené riešenia ponúkajú naši spojenci z NATO, ktorí majú bohaté skúsenosti s narábaním s Indiánmi, ako aj obľúbeným hnutím "Arbeit macht frei".
Demokraciu si nedáme, Amen akbar !
1/1