Názory čitateľov


Názory k článku:
Pravá ruka vie, čo robí ľavá a to by malo byť znepokojujúce

2. 3. 2021   Stolček Prestrisa
Stručne povedané, centrálne banky začali nafukovať bublinu namiesto komerčných bánk, lebo tým zviazali ruky stalinskou reguláciou(BASEL).
To je síce dobré, lebo tým pádom už nehrozí zo strany komerčných bánk ich zákazníkom žiadne nebezpečenstvo, keďže sa vlastne stali agentom štátu.
Problém je, že riziko sa tak prenieslo z komerčných bánk na ich kontrolórov a keď tí vybuchnú, obserie to celá spoločnosť a nie len pár nezodpovedných, či nenažraných klientov. Pritom z komerčnej banky sa dá vystúpiť, ale zo štátu nie - tú výsadu majú len bezdomovci a podobní nomádi. V skutočnosti to však nie je pravda, lebo zo štátu sa už dnes dá vystúpiť len do iného štátu - a to je z blata do kaluže - alebo sa predčasne dodbrať k Stvoriteľovi, čo je tiež čoraz populárnejšie.
Nuž ale ako odolať samovražde, keď v tejto džamahírii funguje vedenie polície tak, že mafia sa stala úplne zbytočnou ? Lebo obnos, za ktorý voľakedy celá slovenská mafia krvopotne naháňala Bachledu dnes už zjavne nestačí ani na bežný úplatok slušnému policajnému hlaváčovi (Maké, Böhm, Slobodník, Lučanský & spol.) Ale aspoň sme sa dozvedeli, prečo všetci cestujú do Dubaja (lebo utrácať tam zjavne chodia iba idioti ;)
1/1