Názory čitateľov


Názory k článku:
Koronavírus a vtáčia chrípka sú dôvodom pre zdraženie pečiva a vajec

25. 2. 2021   G.S.
Cenu komodít a akcií ovplyvňuje viac tlačenie dolárov FEDom. Pardon, teraz ich už ani netlačia. Už stačí len pripísať pár núl v bilancii. Peniaze idú následne namiesto podnikom na rozvoj a inovácie na kšeftovanie a špekulovanie na burzách. Tam sa dá totiž oveľa viac a rýchlejšie zarobiť ako v reálnej ekonomike. Niečo ako cena ropy a naše ceny. Pri raste reagujú bleskovo a záhadne sa stratia zásoby a pri znižení sa zrazu záhadne pomaličky premietajú do ceny a zásoby sa zrazu znova objavia.
25. 2. 2021   M.V.
Obilie sa spaľuje a sype do mora.
25. 2. 2021   apoliticky
Veru tak...akoby radsej to dali ludom lacnejsie alebo zadarmo...radsej to kapitalisti spalia...alebo vysypu do mora !...Skutocny dovod zdrazenia su nenazrati burzovi obchodnici !...Byt po mojom tak burzy zakazem ! nie su nicim inym iba kasinom !
25. 2. 2021   anonym
Kazda zamienka, na zdrazovanie je dobra, koli zlacnovaniu, sa vyhovorky nehladaju.
2. 4. 2021   ivan_kvc@yahoo.com
presne tak staci sa pozriet na ceny benzinu cena barelu rpy je okolo 60 USD ale ceny benzinu ako ked ropa stala 130 a to je take jednoduche ked ide cena dole tak sa nevsimne a ked ide hore a este stale nizsia ako bola povodna tak cena ide hned hore a este cituju sa ceny na burze v Amsterdma =e a kdekolvek len ked tam ide cena hore ale my tam nic nekupujeme lebo ropu mame od rusov raiamo ropovodom Druzba ale okradat ludi v SR je narodny sport a vlada ho podporuje kazda lebo ludi treba okradat vela zarabaju, ceny nie su akoze dost vysoke a DPH je len iny nazov na kradez ved ako my mozeme pridavat vacsiu hodnotu nez rakusaci ktori maju platy 34 x vyssie ale skoda reci vo Francuzsku by im ukazali kde je sever
1/1