Názory čitateľov


Názory k článku:
Tradičné banky začínajú jedna za druhou akceptovať kryptomeny

23. 2. 2021   a tak sme tych boľševikov bili
Pozname Tiesvine
Ty na čom fičiš? Konspirujes tu jedna radost ako nejaky bolsevik... Sputnik nie je preto schvaleny, lebo rusaci jednoducho nedodali papiere od neho (ktore pri vakcinach bezne obsahuju aj 100 000 stran dokumentov)
Co sa tyka vlastnenia Masetr Cardu a Visy bankami, tak vacsiu somarinu si nemohol zatrepat.... Mastercard incorporated, MasterCard od roku 1979 do 2016 a mastercard od roku 2016, je nadnárodná spoločnosť, sídliacia v Spojených štátoch amerických. Celosvetovo je jej hlavnou činnosťou spracovanie platieb medzi bankami obchodníkov a bankami vydávajúcimi platobné karty značky mastercard. Ústredím je Mastercard International Global Headquarters v Purchase, New York, USA. Ústredie pre Globálne operácie sa nachádza v O´Fallon, Missouri, USA v mestskej samospráve St. Charles County, Missouri. Mastercard Worldwide je verejne obchodovanou spoločnosťou od roku 2006, kedy sa stala akciovou spoločnosťou. Pred prvou verejnou ponukou bola spoločnosť Mastercard Worldwide spoločnosťou vo vlastníctve viac než 25 000 finančných inštitúcií, ktoré vydávajú svoje platobné karty.
Mastercard, pôvodne známa pod menom "Interbank" a "Master Charge" bola vytvorená spojenectvom niekoľkých regionálnych asociácií bankových kariet v reakcii na BankAmericard vydanej od Bank of America, ktorá sa neskôr stala kreditnou kartou Visa vydanou spoločnosťou Visa Inc.
Spoločnosť založili dvaja podnikatelia, Raymond Tanenhaus a Stanley Benovitz
A spolu-vlastnit ju mozes aj Ty, ak si kupis ich akcie---
23. 2. 2021   Pozname Tiesvine
MasterCard aj Visa patria vyššie uvedeným veľkobankám.
Takže tieto platobné spoločnosti robia len to, čo im prikážu.
A všetky US banky sú regulované (t.j. ovládané) FED-om.
Podobne, ake EU banky sú nevoľníkom ECB.
Regulátori zase musia poslúächať to, čo chce politka - a kto riadi politku vedia už aj malé deti - a občania to nie sú :)
Inými slovami, banky sú tie posledné, ktoré rozhodujú o tom, či budú, alebo nebudú akceptovať bitcoiny. Podobne, ako u nás minister zdravotníca, či Štátny ústav pre kontrolu liečov tú ruskú vakcínu.
Môžu akurát tak skočiť do základného postoja a zahlýsiť "Yeees Sir" !
Čo je v podstate to isté, ako za komančov "Slúžim socialistickej vlasti !" ;)
Keďže nezmuselný Ivermectin nikoho nezaujíma, tak okamžite dostal všetky nezmyselné schválenia, ale Sputnik ho nedostane.
Lebo to je to istéako kauza Irak.
Irak nemal absolútne nič spoločné s terorizmom v USA a aj tak to - absolútne bezdôvodne obsral. V podstate jediný kto z toho profitoval bol Irán (!) - a Saudská Arábia (ktorá si to zrejme zaplatila).
Tkaže Pfizer si kšefty nejakými Rusákmi kaziť nenechá a je za to ochotný uvoľniť potrebné miliardy, ktoré sa mu obratov vrátia z peňazí daňových poplatníkov.
Rusi sú zatiaľ na skutočnú demokraciu príliš sprostí, takže neuplácajú na tých správnych miestach (kam zrejme nemajú prístup - teda s výnimkou Trumpa).
Tu ide o inú ryžu ...
1/1