Názory čitateľov


Názory k článku:
Najlepší čas na investovanie do bitcoinu? Ideálne včera

22. 2. 2021   Guľatá Kocka
Načo nám budú bilióny - hoci aj v bitcoinoch - keď nás zabije Covid-19 ?
Problém je zjavne vo vedcoch (to je tá partia, čo bojuje o granty, citácie v karentovanom bulváre a chlebíčky na medzinárodných konferenciách):
"od polovičky decembra ... to je na vedcoch. Ak vedci navrhli lockdown, prijali sme ho. Následne sme prijali ešte tvrdší lockdown. Ten tiež nezabral. A keď povedali vedci, že potrebujeme covid automat, tak prešli sme aj na ten. Napriek tomu, počty nám stále rastú. Tým chcem povedať, že 7 a pol týždňa je Slovensko v πiči - ľudovo: v rukách odborníkov a vedcov"
Takže nieto riešenia ?
Ale jesto, stačí sa podívať, ako to riešil geniálny manager Valentij Berja v stalinovskom Rusku. Hoci krajina bola bieda a nevzdelaná, vytlačil z vedcov -* okrem šťavy - aj kozmické rakety a vojensky použiteľnú termonukleárnu zbraň - čo boli jediné dva prípady, keď Sovietsky Zväz naozaj predbehol USA - a to tak, že tam doslova vyvolal hysterickú paniku.
Nuž a veru nebolo to stámiliardovými investíciami do CERNu (kde zatiaľ neobjavili nič použiteľné, ale za to mrte nepoužiteľného), ani grantmi, ani citáciami ba ani vyšie zmienenými chlebíčkami na medzinárodných konferenciách.
Bolo to obyčajnou vodou a chlebom.
Lebo tie mali v tých časoch pre vedcov ďaleko vyššiu hodnotu, než bublinové miliardy z Wall Street a tak páni v bielych plášťoch nielenže makali ako fretky, ale aj dosiahli výsledky nad ktorými svet užasol a spadla mu sánka - aj keď Topky ešte neexistovali.
Nuž niekedy je aj zlé na niečo dobré - alebo: Jing-Jang ;)
22. 2. 2021   anonym
Bilión?
Chybný preklad, páni.
22. 2. 2021   static dancing
ani by som nepovedal:
https://coinmar ketcap.com/currencies /bitcoin/
1/1