Názory čitateľov


Názory k článku:
Súkromný sektor eurozóny pokračoval v poklese aj vo februári

21. 2. 2021   Primár Na Psychiatrii
Odborníci tvrdia, že: "Mediálna a komunikačná agentúra miliardára Bloomberga vo svojej novej analýzepredpokladá, že pandémia bude trvať ešte ďalších sedem rokov"
Rádo Jerevan to potvrdzuje, ovšem s tým, že iba v Amerike ...
Našim americkým priateľom sa už totiž podarilo koronou zavraždiť viac, než pol milióna svojich obyvateľov, čiže 1,5 promile.
To je iste nehorázne obvinenie - ale bohužiaľ pravdivé, lebo vláda USA vedela o o tom, že nejaký covid raz príde už pred piatimi rokmi, keďže jeho funkčného predchodcu vtedy úspešne vyvinuli vo virologickom laboratóriu na univerzite v Novej Karolíne.
A aj sa príslušne pripravila, takže starcov Trumpa aj Giullianiho vyliečili obratom roky za tri dni monoklonálnymi protilátkami - taká injekcia ovšem stojí US$ 2000,- takže nie je pre "white trash" - o inom ani nehovoriac ;)
Izrael je už OK a tak zaviedol miesto žltej hviezdy zelený pas - emiráty podobne.
Kto nebude mať zlený pas, tan bude v podstate v kolúznej väzbe a ešte si ju aj musí zaplatiť, lebo u seba doma a na rozdiel od našich celebrít, ani stravu mu nikto nedá :(
Nemci zase oprášili staré, osvedčené "Ein Volk - Ein Reich - eine Merkelin" a nepriedušne uzavreli hranice pre všetkých systémovo irelevantných - Covid/Necovid.
No ale kto by už chcel niečo v krajine koncentračných táborov (okrem Covidu) ?
Čina sa tiež o seba postarala a hoci má 5x toľko obyvateľov ako Amerika - nemá ani stotinu mŕtvych - konkrétne iba 4636 !!!
Dokonca už aj taký "štát" (presnejšie výkrmňa zbytočných politikov a neschopných - no všetkého schopných - úradníkov) ako Slovensko, predbehol v počte obetíé obrovskú Čínu o 50%, hoci má 300x menej daňových nevoľníkov ...
A prečo to všetko ?
Zrejme preto, že ktorýsi trkvas, čo prepadol v materskej škôlke a tak je teraz "vedec"je presvedčený, že: "vírusy mutujú, adaptujú sa a robia to najmä na miestach, kde buď neexistuje liečba, alebo kde sa zdržuje veľký počet ľudí"
A to je veľmi vážna diagnúza, jednoznačne dosvedčujúca, že dotyčnému bol vyperovaný mozog, aby mu nepadala hlava do polievky.
Lebo dotyčný si zjavne predstavuje vírus ako potkana, alebo vexláka :)
Bohužiaľ vírus je mŕtva hmota a tak sa neadoptuje, ani nemutuje - ale je mutovaný.
A to práve v dlhodobo liečených pacientoch, takže je pre neho ideálne (aj keď mu to je v skutočnosti jedno, lebo nežije), ak ich je čo najviac ...
21. 2. 2021   Psychiatria Na Primárovi
PS právnici majú dlhé vedenie, a tak je iste len vecou času, kedy ktorémusi dopne vyššie uvedené a odšatartuje sériu procesov proti Strýčkovi Samovi.
Možno sú však predsa len chytrejší a tak len len čakajú, kým bude viac mŕtvych - aby bol "vývar" (class action) chutnejší :)
Pritom už pri pol milióne mŕvych sa jedná aspoň o 500 miliárd chrumkavých doláčov, ktoré úplatný sudca rád priklene a nemenje úplatní politici radi zapaltia z peňazí daňových poplatníkov - alebo skôr nekonečnej bubliny FEDu, keďže je otázne, či v USA ešte vôbec niekto platí dane (?) - miliardári určite nie, milionári tiež nie, chudobní nemajú z čoho a stredná trieda už vraj neexistuje ...
1/1