Názory čitateľov


Názory k článku:
Obdobie pandémie: Čo prináša novela mimoriadnych finančných opatrení

11. 2. 2021   Monroe
Toto všetko je pekné, ale zasa to prichádza až "po funuse". Veľa firiem,/ktoré prežili" platilo svojim zamestnancom testy, a ak vláda toľko plánovala s nakupovaním testov, mala v o p r e d plánovať aj súvislosti, ale to by sme asi už chceli veľa...Naraz by toho t o ľ k o nestihli.Skutočne nechápem, za čo dostávajú poslanecké platy a benefity...v normálnej firme by za takto odvedenú prácu už "leteli".Bez pardónu, bez odstupného a na hodinu!
11. 2. 2021   anonym
streda 10.2. na tlačovke otázka redaktora, prečo vypadli výnimky pre očkovaných, Krajčí lebo tu sú mutácie a očkovaní môžu šíriť...
štvrtok 11.2. na tlačovke otázka redaktora, kontrolujú Vás poslancov pri vstupe do parlamentu ap...., Krajčí netreba my sme zaočkovaní tak je to bezpredmetné ...
10. 2. 2021   Sprava Topka
Najmenej pätnásť ľudí zomrelo a viac ako päťdesiat ďalších bolo hospitalizovaných v južnej Tanzánii kvôli neidentifikovanej infekcii, ktorá spôsobila u mnohých nevoľnosť a zvracanie krvi. V nedeľu o tom informovali miestni zdravotníci.
Podľa informácií zdravotníkov z Tanzánie sa tam objavila infekčná choroba, ktorú sa im zatiaľ nepodarilo identifikovať. Podľahlo jej už najmenej pätnásť ľudí, ďalší skončili v nemocnici ...
RIEŠENIE: do kohorty nakazených treba zaradiť Navaľného a ľubovoľná nemocnica na západ od Česka do 15 minút neomylne zistí, že sa jedná o Novičok !
Ake prosté ;)
10. 2. 2021   franko
Jarný vírus nebol taký nebezpečný,“ hovorí Peková a zároveň sa pýta na zmysel zatvorenia malých prevádzok, keď sa vírus šíri cez ventilácie veľkých obchodných centier. „Likvidujeme živnostníkov, strednú triedu, deti nesmú chodiť do školy a pritom nevidno efekt týchto opatrení,“ kritizuje. „Nový vírus, ktorý tu momentálne máme, je veľmi infekčný. Šíri sa napriek zákazu vychádzania a príkazu nosiť rúška,“ pripomína.
10. 2. 2021   prelozene z new speaku
Volne prelozene, nakadili nam konseli a vladcovia kolonie, najma konstitucna kleptokracia, rovno do tvare, ale aby to bolo v ramci opatreni relevantne, nasadili nam na to aj rusko, aby sme si to dlhsie uzili. Ludskym zdrojom, alebo byvalym ludskym zdrojom, ak to nahodou smrdi, mozu tvrdit, ze je to dosledok nedobrej ustnej hygieny, alebo zaparenym usmevom.
10. 2. 2021   Cesta Dopekla
V roku 1982 komančovia nariadili policajtom výcvik na potlačenie demonštrácii a obstarali prvé policajné vozidlá na umlčanie davu.
O sedem rokov sme sa dozvedeli prečo a aj to, že to nepomohlo :)
Komanči vydržali 40 rokov.
Po komančoch nastúpili klamári, podvodníci a zlodeji (a s ich podporou aj vrahovia, akí za komančov neboli) a tento rok už aj začali vyzbrojovať policajtov dodávkami na masové zatýkania. Nový premiér síce rozbehol očistu spoločnosti, aká nebola ani za straníckych previerok v roku 1969 - ale Pán prsteňov je zrejme silnejší a tak to napokon skončí len ako generačná výmena mafie - prídu arogantnejší, assertívnejší a hlavne výkonnejší.
Takže ostáva dúfať, že 40 ročná periodicita nesklame - ovšem tenokrát už bez falošného, nežného zamatu - ktorý v skutočnosti len ochránil tých, čo rozložili predošlý systém, aby mohli zničiť ten nový ešte skôr, než vznikol :(
Takže nech žije demokracia - ale skutočná ...
Každopádne potápajúcu sa loď novými úradmi, asistentmi prokurátorov a súdmi na súdenie súdov nezachránite.
10. 2. 2021   CQD
x. . . - - - . . .x. . .- - -. . .x. . .- - -. . .x
10. 2. 2021   Frantisek Nahnevany
Tzv. DPH je tak či tak podvodom na občanoch a teda na štáte. Tento podvod par excellence tu máme už 28 rokov, jeden mesiac, jeden týždeň a tri dni.
1/1