Názory čitateľov


Názory k článku:
Uplatnenie daňového bonusu z hypotéky je možné aj v roku 2021

26. 1. 2021   ron1
Smiesna pomoc pre ludi v case obrovskej krizy, ktoru spustil lockdown. Treba posielat peniaze ludom na ucty a bez podmienok, tak ako to robia ine staty. Ludia tu nemaju z coho platit tie hypoteky. Stat pomohol firmam, stari ludia maju statne byty, len ti pracujuci akosi v krize dostali vypoved ako odmenu. Je to hamba NBS, ze tu situaciu nevzala pod svoje kridla.
26. 1. 2021   Jakub
no hamba NBS je uplne niekde inde. nemala dopustit, aby ludia s holou prdelou tak masovo brali hypoteky. kto na to nema, nech sa nezadlzuje. zadlzovanie ludi na slovensku bolo najvacsie v europe. posielanie penazi ludom nic neriesi, len sposobi dalsie postupne zdrazovanie vsetkeho. je potrebne si priznat chybu a spravit korekciu. ti co nemaju na splacanie je potrebne zbavit zavazku predanim nehnutelnosti.
26. 1. 2021   anonym
Dyk dyskrymynace!
Prelozene z newspeaku.
Mlady do 35 rokov, maju povatsinou male zarobky, takze danovy bonus, nebude velky, avsak pre vyssie vekove kategorie, co platia hypoteky a uroky maju velke, stat balicek bonusov neda, ptetoze maju pred splatenim a finisuju, maju vyssi prijem, takze nech caluju kolko vladzu, aj tak uz po 40tke, maju blizssie k smrti.
26. 1. 2021   Jozko
dalsia diskriminacia ze len do 35 rokov
1/1