Názory čitateľov


Názory k článku:
Platiť budeme digitálnym eurom. Otázne je kedy. Týždeň vo svete

26. 1. 2021   anonym
Dolar bude oslabovat a ked bude usa prezidentka duhovy biˇudu oslavovat. Amen
24. 1. 2021   inypohlad
Som zvedavy, aky rozdiel bude medzi digitalnym a sucastnym "analogovym"(?) eurom? Havne, akym "kurzom" bude menene... Moze to posluzit na devavlovanie sucastneho, ktore samozrejme tak isto digitalne...
26. 1. 2021   apoliticky
Rozdiel je v tom ze digitalne euro urobi zludi OTROKOV ! Ako? Vysvetlim...Povedme ze sa dostanes do financnych problemov a sadne na teba exekutor...dnes standardne ti hotovostou pomoze rodina alebo blizki...V buducnosti ?! Zabudni !...Digitalne peniaze ako take nie su papierove...cize su len cez ucty...a ak ti raz exekutor zablokuje...no jednoducho pojdes od hladu !...alebo ak ta zmackne nejaky danovy uradnik ohladne nezaplatenej dane, tak za nim sam pribehnes !
28. 1. 2021   inypohlad
Tomu rozumiem absolutne, myslel som, to tak, ze nevidim dovod na vytvorenie ineho €, akok to co mame, lebo aj toto je digitalne, hotovosti je len zlomok.. Nezavidim daslej generacii, uz dnes mame brutalnu kontorlu financnych transakcii a slobodu obmedzenu na maximum, ak nebude hotovost to uz len bude radost zit...
13. 2. 2021   apoliticky
Minule v obchode vypadol internet ci skratka im zlyhal platobny system...dalo sa platit iba v hotovosti...ked bude iba digitalna mena...su nahrati aj predajcovia aj kupujuci...jedni nepredaju a druhi nebudu moct kupit...a o digitalnom otroctve som tu uz pisal...
24. 1. 2021   anonym
Hotovost je poslednz ostrov slobody otrokov a motrokov, dnes ludskych zdrojov.
Prijem soc. davok, je mozny aj vo virtualnej mene. Ti co sa mnozia na plne davky, hotovost nepotrebuju.
23. 1. 2021   Polo
U nas v osade maju vsetci digytalky. Lajci ma zlate od stryka z Bardejova. Nosi ich stale, iba v nedelu nie. To sedava pred kostolom a zobre. Teda zobral. Vraj tam gadzovia prestali chodit. Asi maju ineho Boha.
23. 1. 2021   M. V.
Milióny ilegálov sa už tešia na legalizáciu pobytu v USA.
23. 1. 2021   Enderova hra
Milióny nových úslužných demokratických voličov s právom hlasovať...(samozre jme Bidena).
Republikáni už asi nebudú doma tam kde sú doma, čiže v Amerike, presnejšie v USA.
23. 1. 2021   Výkrik Zblázninca
Zo správ:
Od budúcej stredy (27. 1.) budú musieť ľudia cestujúci do Belgicka a z Belgicka uviesť platný dôvod na prekročenie hraníc.
K týmto dôvodom patrí napríklad pohreb.
- zrejme ale len vlastný, keďže pohreb je masová akcia - idseálna na šírenie epidémie (?)
V tejto súvislosti neslobodno nespomenúť, že pohreb je pohanský rituál, neamjúci žiadne opodstatnenie v judaizme - ani jeho kresťnskej a islamskej sekte.
V skutočnosti je to prapohanský rituál z úsvitu dejín, keď ešte neexitovali vôbec žiadne náboženstvá, lebo koncept "Boha" bol príliš abstrktny.
Jediným bohom bol Otec - hlava rodiny a najsilnejší alfa samec klanu ...
No pekne sme to dopracovali za tie tisíce rokov odkedy zmutovaná opica Lucy spadla zo stromu a stratila srsť aj schoponosť skákať po stromoch, takže dnes robí vedu, politku a ostatné robotické činnosti.
Každopádne je zvláštne, že v dobe šialenej ekológie, uhlíkovej stopy a globálneho oteplľovania ešte nikomu nedpolo, že telo po smrti je biologický odpad, ktorý by mal byť vrátený do potravinového cyklu, inak zamoruje životné prostredie.
Nuž ale čo už čakať od opice - bárs aj zmutovanej.
Stačá sa pozrieť do Zbierky Zákonov v znení neskorších predpisov a hneď je jasné pokrok je len chiméra.
Príjemné testovanie aj bez cestovania :)
23. 1. 2021   Ján Lešo
Som presvedceny, ze mate nespravneho ucitela . Cas pominie ako voda, a vy sa sami presvedcite . Dvere sa zatvaraju, skuste radsej hladat zmysel zivota .
23. 1. 2021   anonym
Digitalne euro? Trhy by mali byt pokojne? A teraz tu o Cervenej Ciapocke 😂😁& #128513;
1/1