Názory čitateľov


Názory k článku:
Prieskum: Pre Slovákov je pri výbere banky najdôležitejšia výška mesačného poplatku za bežný účet

22. 1. 2021   B(r)ankár
Hm a to z čoho chcete, aby si taká VUB-ka postavila druhú najdrahšiu budovu v meste ? V prípade NBS - ktorá má tú najdrahšiu - je to jednoduchšie, lebo tá si proste natlačí toľko peňazí koľko potrebuje a uzná za vhodné ;)
22. 1. 2021   gibonik
Nechapem, ako niekto moze plati akekolvek poplatky banke. Na zapade a USA je bezne, ze ziadne poplatky nie su pricom staci udrziavat nejaku sumu na ucte alebo si tam aspon posielat celu alebo cast vyplaty/dochodku/.. . Inak na SVK posobi Fio banka, ktora ponuka skvele sluzby a vsetko vpodstate zadarmo. Bez ziadnych podmienok.
22. 1. 2021   anonym
Na SK sú minimálne dve banky, kt. majú účet (bez podmienok) zadarmo.
Okrem toho na SK má asi každá banka aj účet zadarmo, ktorý ale je za určitých podmienok.
22. 1. 2021   Nemeček
Len čo si zaplatíš, už je to zadarmo ;)
23. 1. 2021   anonym
Ja mam účty v troch bankách. Dve úplne zadarmo a jeden v banke, kde som si založil pred cca rokom účet skôr zo zvedavosti, ale nevyužívam ho. Jeden z dvoch aktívnych účtov je v banke, ktorá je známa banka "zadarmo" a druhá je zadarmo za určitých podmienok. Ani jednej banke som nezaplatil za štandardné služby minimálne 7 rokov. V banke, kde mam účet "úplne zadarmo", aktívne využívam kreditnú kartu, kde mi banka vracia asi 1% mojich platieb späť. Za 5 rokov mi vrátili minimálne par stovák €. Moja bilancia nie je záporná.
Teda ak sa niekto sťažuje na bankové poplatky, tak len nevyužíva možnosti.
21. 1. 2021   anonym
A co asi tak ine, mozu chciet ludske zdroje, ked mesacne poplatky v rovnomennych materskych bankach u kolonizatorov na zapad od nas, za rovnake sluzby a operacie, ziadne poplatky nepytaju?
U nas bez poplatkov je tiez mozne existovat.
Ale ma to svoje ale.
21. 1. 2021   localhost
Uzasna uzera pozehnana statom. Ako je mozne, ze banka ma cisty mesacni prijem od kazdeho otroka (znasilnenim v nasej NAJVYSPELEJSEJ DEMOKRACII) a este v tazkej pohode strhava poplatky!!!!!
21. 1. 2021   anonym
Prečo platíš banke poplatky?
21. 1. 2021   localhost
Zatial neplatim, ale je to len otazka casu "kedy zoptimalizuju prevadzku banky"....
22. 1. 2021   anonym
Tak ak k tomu dôjde, tak jednoducho vymeň banku. Vždy bude nejaká možnosť.
22. 1. 2021   Johan Maria Poneváč
Neviem ako vám, ale mne už dve banky oficiálne odmietli príjímať peniaze (nad určitý limit). Niet sa čo čudovať ak sú úroky záporné ...
23. 1. 2021   anonym
To akože ste chceli dat do banky väčší obnos peňazí a nedovolili to? Tak to fakt nechápem.
1/1