Názory čitateľov


Názory k článku:
Bubliny samy osebe nie sú zlé

25. 1. 2021   roman6
U nas ma aj vlada vlastnu bublinu zrejme vobec netusi, ze ludia nemaju z coho splacat hypoteky. Podporuju zamestnavatelov a na ludi zabudli.
25. 1. 2021   xeno
O toto tu presne ide. Zadlžiť štáty ako sa bude dať. Ten dlh nebude vedieť nikto splatiť, to je jasné. A ako vieme, keď neplatíte hypotéku zoberú vám byť, keď štát nebude vedieť platiť svoje dlhy, zoberú vám štát. Vodu, pôdu, nebudeme rozhodovať o ničom. Pred ľuďmi sa hrá toto divadielko. Pre politikov a štáty ktoré visia fedu a MMF na trenkách je to povinná jazda.
25. 1. 2021   Polo
U nas v osade sme sicke liny. Niekto viac, niekto menej, ale Lajci je asi najvac. Ten je liny jak ves. Buba nepoznam, ale urcite sme rodzina.
25. 1. 2021   anonym
Bubliny niesu zle, ale ak zasiahnu bohate imperialne a kolonialne krajiny, bohatstvo bezohladne zacnu cerpat v koloniach. Po velkej industrialnej revolucii v Britanii, kolonie zacali trpiet dalsich 100 rokov. konkr. 1846-1946.
U nas kriza, nech je trebars v Greckzu, alebo na Cypre, platime dosledky nesplatenych dlhov v kolonii vsetci kolonialny motroci, aj v kolonii slopakistan.
Nebude to ine, ani ked budeme splacat nasledky zaevdenych opatreni, proti sireniu korony.
25. 1. 2021   Veľký Sklenený
Malé sklenené superpočítače zrejme nosia vo svojich vreckách len pracovnícinemenovan ej redakcie ;)
1/1