Názory čitateľov


Názory k článku:
Akcie Alibaby prudko vzrástli po objavení Jacka Ma na verejnosti po 3 mesiacoch

21. 1. 2021   KoVo
Podľa mňa je celkom pochopiteľné ako sa stavia čínska vláda k svojim oligarchom keď nechce, aby jej prerástli cez hlavu. Vláda chce mať naďalej v rukách riadiace páky krajiny a nechce ich prenechať oligarchom, ako sa stalo na Západe. Podobne sa správa aj Putin v Rusku.
21. 1. 2021   anonym

Prelozene z newspeaku, krateny axiom.
Aj ked si miliardar, nesnaz sa cikat proti vetru, najma neosieraj konunisticku stranu ludovej Ciny, lebo skoncis, ako radovy clen falung dong, rozobraty na nahradne diely, alebo ta vypchaju a vysusia, budu ta vystavovat ako exemplarny priklad, ludovoumeleckej tvorby Neobolsevikov.
p.s.
Donald T. nebojoval ani z bolsevikmi na domacej pode, mu na miesto socialnych kreditov, vypli demokraticky ucet na tweeteri.
20. 1. 2021   CiCiNeN Stream
Toto je story ako nadržaný jašter Pervociraptor chňapol jednu ľudo-Potkanku s veľkou pred miliónmi rokov, hral sa s ňou, zabiť ju bolo málo, tak našiel vpust a nástrekom realizoval svoju podstatu dravca a koristi. Potkanka však zdrhla pred zubami a v diere vrhla potomstvo malých Denisosákov neľudsky potkaních semena jaštera a vajec hlodavca a vrh bol veľký a príroda hostinná. Čo po tisícročiach ciraptorského teroru kométa spláchla naspäť stiahlo sa do pramora, však dedičstvo nehavné zostalo s génmi šeliem a chvostíkmi v impulze chytiť do zubov všetko zdrhajúce a s inštinktom potkanky materstva a rodiny.
Však mor krvi deďičný zachvátil Chabraný kraj, po časoch hryzenia a bojov retardoval inštinkt smrtiaci a tmeliaci raptorov, ono retardovalo podstatu v mier lúzrov terrorný de la pasive. Žijú a chodia medzi nami potomci bohov, ktorí vládli planéte a spásali ju, chodia a nechápu čím sú a kým sa stali, prijímajú ľudskosť potkanieho druhu a svojho praotca už neznajú. Nehambia sa, len nevedia. Nereagujú lebo inštinkty sú zdrogované jarmom režimu. Mor očí naťahujú a mor koží bielia vápnom. A tak idú proti svojej podstate.
"A prijať svoju podstatu a pochopiť ju je základ ako vykročiť zo skaly na skalu hory osudu, nie do sypkého piesku klamlivých dún pochovaných kráľov, predurčenie života."
(Učiteľ Budhu 10000BC)
20. 1. 2021   Buhaha
"Je dobré si povedať pravdu a riadiť sa faktami. Podpisom ministra zdravotníctva sme v pondelok nakúpili niečo vyše 4 miliónov nových dávok vakcín ... treba držať palce týmto firmám, aby stíhali vyrábať tak, ako my stíhame budovať autostrádu do Košíc !," podčiarkol priemer.
20. 1. 2021   2uha
Už čoskoro prídu keď ľudia tak ako v Amerike pochopia, že je to jediná cesta bez umierania...
20. 1. 2021   koleso dejín nezastavíš
Komunistické jaštery zožerú a dohryzú potkany v Číne a nie jeden starý nažraný Tyranosaurus na dôchodku. Potkanov je moc, prenikajú kanalizáciou, a spolupracujú pri množení. To je tak ako keď sa modlivky snažia svojimi nohami zastaviť valec ťahaný Tyranosaurom a pritom ich hryzú besné potkany a zubami ohlodávajú a pochutnávajú si.
Nie je nič nové ako CCP spolupracuje s triádami v bielych tričkách a bijú obyvateľov palicami a to je neudržateľné.
1/1