Názory čitateľov


Názory k článku:
Zbláznime sa, ak v tom nebudete pokračovať: Čo prinieslo nasadenie základného garantovaného príjmu v praxi

26. 1. 2021   anonym
Nezblaznime sa, svet sa zblaznil.
Staci sa pozriet na nasho priemera a musi to bzt jasne hned.
27. 1. 2021   Dig
:) hlavne treba zachovať pokoj, teraz ľudmi lomcujú extrémisti, komunisti a k tomu ešte tá pandémia a potom sú ochotný robiť hlúposti
26. 1. 2021   Nocountry Foroldman
Žiaden problém - svet to zapaltí, ako obyčajne.
Však to už robí 20 rokov :)
Wall Street len dofúkne bublinu a problém vyriešený ...
Svet v skutočnosti platí US blahobyt už podstatne dávnejšie - zhruba od začiatku minulého storočia - ale jasne viditeľné to je až posledné dve desaťročia - absurdným nárastom US zahraničného dlhu.
Predtým to maskovali vojenské pomoci sprostej Európe, ktorá sama seba sužovla dvoma strašnými vojnami (a zakaždým tak elegantne US dlh vymazala).
26. 1. 2021   M.V.
Čistý reálny komunizmus z fiat peňazí asi vyústi do budovania megaarmády z tej pouličnj masy a ako progresivizmus do nej vezmú aj každé "to" a "ono."
26. 1. 2021   kovo
Dire Straits malo taku pesnicku: Money for nothing... (peniaze za nic), penazi nikdy nebude dost, nikdy nebudu stacit, len kto to vsetko zaplati???
26. 1. 2021   static dancing
and chicks for free
26. 1. 2021   Garantovaný Výdaj
Ujo Donald, môžem rozbiť tvoje prasiatko tam na poličke, chcela by som peniašteky do cukrárne do kina s kamoškami? Ale Kamalka veď vieš, že musíme zaplatiť za elektrinu, za plyn, musíme kúriť svietiť a papať. Ale veď Elonkovi si kúpil raketku, teraz s ňou šantí po dvore a posmieva sa mi. Ak mi nedáš prasiatko- poviem tatkovi Joeovi a ten ti to prasiatko chňapne a dá mi peniažky na kino na frajera, na handry v sekáči- Juj taký kostýmček som videla, že mi ho baby v Amerike závideli keď tatka inaugurovali.
Donald! Ty starý pes nehambíš sa Elonkovi si dal raketku Kamalke nič- daj sem to prasa nech dám aj susedovie Kimovi na novú raketku. Spolu budú púšťať s Elonkom na našom dvorku. Joe si dokáže dupnúť po prasiatku a presadiť svoje. Donald ty starý pes, pôjdeme na halloween pozrieť Neiliu, kúpiš kvetinku, keď už si nechcel dať Kamalke z prasiatka.
Uľavil si starý unavený Joe, otec veľkej Americkej rodiny, sadol na priedomie otvoril plechovku piva na verande a v kresle sa húpajúc zadrichmal svoj veľký americký sen.
26. 1. 2021   static dancing
hanba nie je od slova hamburger
1/1