Názory čitateľov


Názory k článku:
Bitcoin ako uchovávateľ energie?

24. 1. 2021   sonello66@gmail.com
SLUŽBA ZÁKAZNÍKOM, KTORÁ SPLŇUJE VAŠE POŽIADAVKY.
„Veľmi dobrý servis, rýchla reakcia, komplexné informácie, dobrý vzťah so zákazníkom“
Pre vaše rôzne finančné potreby a splácanie neskôr vrelo odporúčam tohto veriteľa všetkým: sonello66@gmail.com
Whatsapp: +33 7 52 51 8415 (Viber & WhatsApp)
Adeline
21. 1. 2021   Pavlínka M.najlepší investor
som si istý,že ošiaľ pomenovaný Bitcoin je z rovnakej kategórie iracionalít,ako akcie muskovej automobilky Tesla...na konci dňa k víťazom ,ktorí sú známi už dnes,pribudnú porazení.Ale dnes sa ešte vytešujú, paradoxne z toho,že napĺňajú svojimi peniazmi vrecká špekulantov a podvodníkov :))
21. 1. 2021   apoliticky
Vozim sa na TESLE a nevidim v tom ziadnu ,,iracionalitu,, ako tvoj chory mozog ! TESLA vyraba hodnotne auta nadcasovo technicky pokrocile...a preto jej akcie maju vysoku cenu...na rozdiel od akcii europskych automobiliek ktore dozivaju ...a pravdepodobne dopadnu ako ,,Nokia,,
21. 1. 2021   Pavlínka M.najlepší investor
kúp si aj akcie Tesly.Veď žiadna pyramídová hra bez idiotov fungovať nemôže :))
26. 1. 2021   anonym
Uz z tvojho nicku citit, ze tvojou jedinou a najlepsou investiciou bola zaplata na dieru. Ked tomu nerozumies, tak to radsej nechaj tak, lebo sa lahko stane, ze podvedeny budes ty sam.
21. 1. 2021   Zdravica
Biden sa stal americkým prezidentom: Toto mu odkazujú naši najvyšší ústavní činitelia: "Klaniame sa Vášmu blahorodiu a hlboko si vážime príležitosť ohrievať sa vo vašom zadku - tak ako sa naši predkovia ohrievali v zadku sovietskom, českom, nacistickom, maďarskom, tureckom (tureckom) - či ľubovoľnom inom, čo práve išiel okolo. To samozrejme platí len dokiaľ vaša neohrozená bašta pseudodemokracie, založenej na výnimkách ešte dokáže stáť na svojich podlamujúcich sa hlinených nohách a nepraskne gigantická ekonomická bublina, ktorú posledné dve desaťročia neúnavne nafukujete, dúfajúc, že hlinená bublina sa dá nafukovať do nekonečna. Desať minút pred tým samozrejme urobíéme štandardné SNP II. a bleskovo sa presunieme do sľubnejšieho čínskeho zadku, kde si už v tichosti pripravujeme teplé miestečko. Nepochybujeme, že Wall Street nadšene uvíta geniálnu myšlienku uskladňovania africkej elektrickej energie v amerických bitcoinoch, pretože ju nepochyubne dokáže zrealizovať tak, že na stupnici amerických hodnút neschudobnie len afrika, ale aj zvyšok sveta - tak ako obyčajne. Lenže toto je už tak kapitálna hovadina a odklon od reality, že systém, ktorý ju zrealizuje proste musí puknúť takže svet bude ešte 20 rokov zaplavený hounami. Takže veľa ľťastia v udatnom úsilí udržať moc a moč a už sa tešíme na ďalšie kšeftíky Vášho vydareného syna Huntera na Divokom východe ;)
21. 1. 2021   anonym
Fíha, tak toto je už vážne. Treba to nejako riešiť.
21. 1. 2021   na kapitána
kuš haštica!
21. 1. 2021   anonym
Prelozene z newspeaku, kratene.
Vyrobou slnecnej energie v krajinach Afriky, ako napr. Moroco, Algeria, Sudan..
Sa daju tazit bitcoiny, za ktore v Britanii, mozu udrzovat a stavat atomove elekrarne.
Problem je len v tom, kto da a komu budu vytiahnute "coiny" z vacku a kto zaplati vystavbu sloarnych parkov v krajinach, kde si na miesto chleba, odrezavaju hlavy.
1/1