Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako si efektívne upratať vo financiách

12. 4. 2021   Marleen
Ahojte, dnes som super šťastná. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku od LAPO M-F, takže som podal žiadosť na základe populárnych odporúčaní a len pred pár hodinami som na svojom účte potvrdil sumu pôžičky 10 500 eur. Toto je skvelá správa a každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, odporúčam požiadať prostredníctvom svojho e-mailu: lapofunding960@gmai l.com
Whatsapp +447868753778
24. 1. 2021   sonello66@gmail.com

Online kredit: sonello66@gmail.com
Vaša žiadosť o úver niekoľkými kliknutiami!
Online čerpanie úveru sa stalo jednoduchým, ale aj bezpečným. Ak chcete využívať 100% online kredit, je nevyhnutné poznať svoje potreby, aby ste si mohli zvoliť ponuku, ktorá najlepšie vyhovuje vašej situácii. Cofidis vám pomáha pri vašich postupoch, najmä vďaka kreditnej simulácii.
Simulujte svoj kredit v 2 krokoch.
1. Koľko potrebujete?
Úver prijatý od 3 000 do 300 000 EUR
2. Aký je váš projekt?
Potrebujete urgentne peniaze?
NÁJDETE SVOJ FLEXIBILNÝ BEZBANKOVÝ ÚVER
Kontakt tu: sonello66@gmail.com
https://wa.me/m essage/ZOI6WCKJGI7SA1
TEL: + 33 7 5251 8415 (Viber & WhatsApp)
23. 1. 2021   Mazeme Usnymaz
Zrejme každý vie, ako si ústrážiť svpoje príjmy a výdavky - lebo tí čo to nevedia tento článok iste nečítajú, keďže sú buď na ulici, v parlamente, alebo ich dotuje niekto iný.
Takže zaujímavejšia správa je, že Talasko zakázalo sociálnu sieť TikTok, jebo jedna maloletá vyhrala neoficiálnu súťaž v tom, kto najdlhšie vydží bez vzduchu.
Bohužiaľ vyhrala abolútne, leb už žiaden nepotrebuje :(
To možno nie je pre nás až také zaujímave - paradoxne to však potvrdzuje, že nemenovaný policajný generál sa mohol naozaj ukončiť sám.
Pretože nezletilé dievča úspešne uškrtilo samo seba šnúrou od županu v uzamknutej kúpešni a pre istotu sa pri tom aj nafilmovalo.
Priznám sa, že doteraz som to považoval za nemožné - ale aj lekári ma presvedčili, že to naozaj ide - trik je v tom, že nejde o dýchanie, ale priškrtenie tepien, ktoré vyživujú mozog.
Ak sa totiž zastaví (alebo poriadne obmedzí) prietok krvi krčnými tepnami, tak bezvedomie vraj prichádza v priebehu niekoľkých sekúnd a organizmus už potom nie je schopný vyslobodenia z úspešne nastraženej pasce.
Tým pádom pohodlné "obesenie sa" teplákovou bundou na ráme postele je zrejme možné - najmä ak má dotyčný za sebou primeraný výcvik ...
Takže RIP a návod pre ostatných megakorupčníkov, przniteľov justície a ostatných vášnivých služobníkov ľudu !
1/1