Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako dnes investujú boháči: Na trhu je bublina, naďalej očakávame výnosy, riziko akceptujeme

24. 1. 2021   sonello66@gmail.com
SLUŽBA ZÁKAZNÍKOM, KTORÁ SPLŇUJE VAŠE POŽIADAVKY.
„Veľmi dobrý servis, rýchla reakcia, komplexné informácie, dobrý vzťah so zákazníkom“
Pre vaše rôzne finančné potreby a splácanie neskôr vrelo odporúčam tohto veriteľa všetkým: sonello66@gmail.com
Whatsapp: +33 7 52 51 8415 (Viber & WhatsApp)
Adeline
19. 1. 2021   Demokratická Poézia
Jediný skutočný disident - Karel Kryl - mal zrejme v tranze umeleckej inšpirácie prenikavú víziu, ako to raz bude v našej demokracii výzerať, keď z jeho chatrnej telesnej schránky vykopla múza nesmrteľný verš svetového formátu: "... na rohu ulice vrah o morálce káže ..."
A JUDr. Hranol, emeritný premiér na druhú to dnes autorizoval potvrdením "Na čele štátu stoja vagabundi, neprofesionáli a amatéri"
On a Len On to veru musia vedieť kvalifikovane !
19. 1. 2021   Off Topic
Americkí investori asi nikoho neinteresujú, lebo sú ako hudobníci - len vyhrávajú.
A my sme tu zase na konzumáciu - len prehrávame (nielen platne, pásky, a CD-čka)
Takže asi zaujímavejší bude návr na opravu nadpisu: "Znechutení smerácki mafiáni vyzývajú RTVS: Sranda zo smrti Lučanského? Zrušte ten program!"
A prečo tak drsno a neúctivo ?
Lebo pán generál sa síce zachoval ako chlap a urobil to jediné, čo mu ostávalo - čo však neznamená, že bol nevinný.
Za to, že sa zachoval ako samuraj si síce zaslúži, aby bol jeho prípad uzavretý a mohol odísť s poctami za nepochybne správne veci, ktoré sa mu v živote podarilo vykonať (niekto nie sme čierno-biely a iste aj Miki Černák urobil nejakú dobré veci).
Na druhej strane by ho po po dokázaní viny bola musela pri normálnej spravodlivosti čakať zahanbujúca sľučka a nie čestná poprava poprvčou rotou.
Tomu sa so cťou vyhol a tak si za to aj zaslúži uznanie.
Že čo to trepem - aká sľučka a popravčia čata ?
Nuž voľakedy to tak bolo, že tí čo mali mimoriadne privilégiá a zlyhali - ako napríklad aj sudcovia, či prokurátori - mali aj mimoriadne tresty.
Lebo mafiu robia mafiou práve tekéto spojenia.
Bez nich žiadna mafia nie je, sú to len viac/menej úspešní kriminálnici ...
Kto to však nezažil na vlastne koži, ten asi nevie pod akým psychickým tlakom ste, keď viete, že neexistuje možnosť ako sa dovolať spravodlivosti - lebo zločinci čo vám ubližujú sú pod ochranou štátnej moci - ktorej sa v slutočnosti nedá vzdorovať, ani keby ste mali atómovú bombu.
Lebo už samotný odpor je trestný čin.
A potom vzniká práve to, čo sme tu mali - vejené popravy, výbuchy a mafiánske vojny - čiže rozklad a rozpad spoločnosti :(
Takže síce RIP - ale schvaľovanie trestného činu je podľa aktuálneho znenia Trestného Zákona tiež trestný čin a v dobe internetu nie je problém stotžniť kohokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek (aj keď trubirohovia veria na plochú zem, Covid z 5G a anonymitu :)
20. 1. 2021   Petrik2
Podľa štýlu Tvojho vyjadrovania tipujem,že si buď z kancelárie OĽajNO,alebo si Matovičom zmagorený. Vyjadri sa k obsahu článku ak na tomáš. Aby si troch závidel tak Ti oznamujem, že som úspešný investor. Portfólio mám diverzifikované (ak vieš čo to je)na Ameriku, Rusko a Áziu a celkom to sype.A prebuď sa.
20. 1. 2021   Erik
Prečo tak skromne, skús dať konkrétne typy, nie bitcoin a tesla, ale niečo perspektívne dlhodobé :-)
21. 1. 2021   Petrik2
Popozeraj sa po Amundi podielových fondoch.Z dlhodobého hľadiska(cca 5 rokov) nemôžeš prerobiť. Dajú Ti výnos okolo 10-15% p.a.
1/1