Názory čitateľov


Názory k článku:
Dva automobilové svety: Výzva Tesly cenu akcií Volkswagenu nezdvihne

24. 1. 2021   sonello66@gmail.com
SLUŽBA ZÁKAZNÍKOM, KTORÁ SPLŇUJE VAŠE POŽIADAVKY.
„Veľmi dobrý servis, rýchla reakcia, komplexné informácie, dobrý vzťah so zákazníkom“
Pre vaše rôzne finančné potreby a splácanie neskôr vrelo odporúčam tohto veriteľa všetkým: sonello66@gmail.com
Whatsapp: +33 7 52 51 8415 (Viber & WhatsApp)
Adeline
26. 1. 2021   anonym
Uz nam daj pokoj...!!!!
20. 1. 2021   Erik
Ja len dodám, že Tesla vie všetko o polohe a pohybe každého svojho auta, tiež ho vie na diaľku ovládať. To platí aj o tajných službách.
Takže ja by som si také auto zo zásady nekúpil. Ja si chcem zachovať súkromie a vychutnať jazdu solídnym autom.
21. 1. 2021   d
ked si myslis ze je nateba niekto zvedavy...
25. 1. 2021   anonym
- A prelepuješ si aj web kameru na počítači?
- Platíš iba v hotovosti? Ak áno, peniaze z bankomatu vyberáš iba raz mesačne?
- Máš mobil, alebo niekto z tvojej rodiny?
- Prelepujete aj všetky kamery na mobiloch (aj predné za zadné)?
- predpokladám, že nemáš nainštalovanú žiadnu apku, ktorá by sledovala tvoju polohu alebo mala prístup k foťáku?
- vieš, že ak máš gmail účet, google ťa už sleduje.
- nič nenakupuješ cez internetové obchody (inak dnešná najnovšia móda hekerov je nabúrať sa do nejakého internetového obchodu so slabým alebo priemerným zabezpečením a ukradnúť všetky dáta zákazníkov, ktoré kedy zadali)
- takisto nedávaš žiadne spätné väzby k nákupom z internetového obchodu.
...
20. 1. 2021   Donald
Uvediem len 2 fakty, a všetkým rozumným by to malo byť jasné, takže tie dva fakty:
1.Automobilka Tesla doteraz neprišla na Slovensko a neinvestovala do nejakej novej fabriky na Slovensku a ani to neplánuje.
2.Cena nového automobilu Tesla je okolo 60000Eur, čo je viac ako 5000-10000Eur.
21. 1. 2021   apoliticky
Nemas pravdu ! Tesla 3 stoji 35.000 euro !...a elektromobil od VW model ID 3 stoji 40.000 euro ! pritom technologicky na teslu NEMA !...ID3 ma nespolahlive aplikacie castokrat nefungujuce a povypinanu asi polovicu funkcnosti auta...vraj do buducna sa to zlepsi...Takymto pristupom VW TESLU nikdy nedobehne ! A to nehovorim o ostatnych nemeckych automobilkach kde elektromobil nekupite pod 60.000 euro ! Cize ty si napisal pravy opak ! Skratka casy ked nemecke automobilky boli IN su davno prec ! Dnes je TOP znackou sveta TESLA ! ...Mam dojem ze nemecke automobilky a vobec aj celkovo europske caka cesta ,,NOKIE,,
25. 1. 2021   apoliticky
Netrep hluposti...Tesla 3 stoji 35. 000 euro...podobny segment konkurencie...VW ID 3 stoji ...40.000 euro...Audi e-tron stoji 60.000 euro...TAK O COM TOČIŠ ?! Nevravim o tom ze co sa tyka kavily, technickeho vybavenia...na TESLU ziadna znacka nema...
20. 1. 2021   Konzervatívna Konzerva
Tesla je len bublina - žetón v investičnom kasíne.
Cieľom hry je vyhnať cenu akcie čo najvyššie a potom predať.
Či je za tým žetónom Tesla, Uber, WhatsApp - či Bitcoin - je úplne jedno a hráčov to vôbec nezaujíma.
Tak isto ich nezauíma Volkswagen, lebo tieto žetóny drží niekto iný a nedá sa s nimi tak ľahko manipulovať, lebo je za nimi aj nejaká reálna hodnota (aj keď tiež hodne vaty).
Na druhej strane Musk tiež hrá svoju hru a Teslu si poistil satelitmi.
Pričom je jasné, že žiadna armáda sveta nedovolí súkromníkovi vystreliť 42000 satelitov a predávať prijímače, ktorých antény sú schopné fungovať, ako strelecké radiolokátory.
Takže to je zjavne skrytý vojenský program - podobne, ako Google a jeho nielen satlitné snímky, ale aj podrobné zmapovanie celej zmegule.
Veď voľakedy musel Powers riskovať zostrelenie svojho ultra drahého špionážneho lietadla aby mohol nasnímať sovietske základne, dnes sú ruské nukleárne základne aj na Street View.
Inými slovami, zrejme aj CIA, FBI a NSA pochopili - tak ako voľakedajšie ŠtB a KGB, že vlastniť štát je lepšie než mu slúžiť - akurát idú ešte ďalej, nečo vôbec mať štát, keď ho možno demontovať a zbaviť sa tak všetkej oštary so službami nevďačnému obyvateľstvu ...
20. 1. 2021   anonym
Najpodstatnejsia veta..
Inými slovami, zrejme aj CIA, FBI a NSA pochopili - tak ako voľakedajšie ŠtB a KGB, že vlastniť štát je lepšie než mu slúžiť - akurát idú ešte ďalej, nečo vôbec mať štát, keď ho možno demontovať a zbaviť sa tak všetkej oštary so službami nevďačnému obyvateľstvu ...
doplnenie
Nova kybertotalita, ale nevlastni stat, pomocou bezpecnostnych agentur, alebo silovych zloziek, ale moderne technologicke firmy, vlastnia agentury a agentury vlastnia technlogicke firmy. Takto vlastne prisla dalsia faza vyvoja svetoveho imperia totality globalnej.
21. 1. 2021   apoliticky
Bublinu mas jedine v tvojej hlave... aby si vedel ...ja sa na tej ako nazyvas ,,bubline,, vozim...a uz NIKDY by som nemenil TESLU za ziadnu znacku !
25. 1. 2021   anonym
Tesla sú možno dobré a inovatívne autá, ale radšej nikdy NEHOVOR NIKDY.
24. 1. 2021   vin
Tesla určite nie je bublina, ale jedna z najúspešnejších technologických firiem vo svete. Elon Musk je inžinier, ktorý sa zameriava na inovácie a nebojí sa výziev pred ktorými iní cúvnu. Cena Tesly na burze môže byť bublinou, ale to nie je vinou Muska, ale špekulantov na burzách.
Musk okrem Tesly vlastní aj iné technologické firmy, ktoré sa zameriavajú na vesmírne lety, energetiku, umelú inteligenciu, biotechnológie, ťažobný priemysel, poisťovníctvo a ďalšie.
Napodobniť automobily Tesla je pre akúkoľvek automobilku ťažké, pretože Tesla si vyrába veľa súčiastok sama. Základom elektromobilov Tesla je SW a ten je postavený úplne na inom princípe ako u tradičných automobilkách. Nemci a nie len oni, pre svoju nadutosť bohužiaľ zaspali dobu. Pred pár rokmi sa z Tesly smiali, dnes jej pozerajú na chrbát a modlia sa, aby sa im podarilo technologicky Teslu dobehnúť.
26. 1. 2021   anonym
Tak nech ide ego do psej matere
1/1