Názory čitateľov


Názory k článku:
Šéfka ECB: Ak uzávery do apríla neskončia, môže to byť problém

15. 1. 2021   Jozko
Miesto nalievania novych penazi, nepridavat ziadne do systemu. Firmy co neplatia svoje zavazky nech idu do restruktualizaie alebo bankrotu a nie dalsie pozicky. Dlhy Sukromnych osob vyriesit rozpredanim majetku. Kto nema pracu nech dostane zakladnu davku na pokrytie jedla. Problemy zadlzenych nemaju niest vsetci, ale iba zadlzeni.
15. 1. 2021   anonym
Tu je ale ten problem, ze napriklad ludske zdroje v kolonii EU, ako je Slopakistan, by boli nutene si po exekucii bytov, domov, alebo nabehu na zivot na soc. davkach, stavat vsetci nudzove obydlia, rovnako ako etnikum, co sa mnozi na plne davky.
A to pri pocte moznej vyclenenej skupiny, okolo 1,5-2mil. Slopakov, by mohlo znamenat, ze prve nepokoje v osadach, by sposobili Hnedoslopaci, lebo by doslo ku totalnej inkluzii a dokonca k dokonalej reverznej asimilacii, kedy skokovym narastom socialne odkazanych z povodneho pracujuceho obyvatelstva, by sa nie Hnedoslovaci integrovali do spolocnosti ludskych zdrojov, ale Ludske zdroje, by sa transformovali a pohltili by asimilacne nepracujuce etnikum.
Je to sice absurdne, ale nie nerealne, pretoze je to podobne, ako by v Germanii, povodny obyvatelia, co ostali na soc. davkach, prijali radsej islam, alebo by sa islamizovali z dovodu lepsej cerpatelnosti davok, prava na byvanie a moznosti mnozit sa na plne davky.
17. 1. 2021   apoliticky
anonym...a ty si v com vynimocny od ,,ludskych zdrojov,, ty kopa sraciek ?!
15. 1. 2021   leaf
to si mal pouzit, ked sa cela EU skladala a grecko....
17. 1. 2021   apoliticky
Ty si liberalny hajzel a odpad a nic viac !
17. 1. 2021   apoliticky
Jozko...ty si liberalny hajzel a odpoda...kopa sraciek a nic viac !
1/1