Názory čitateľov


Názory k článku:
Štvordňový týždeň: Pandémia mení zaužívané pracovné zvyklosti

17. 1. 2021   Krčmový Krčméry
Už roky nepozerám televíziu - hoci mám predplatené UPC, aj dva LCD televízory.
Vlastne som ani poriadne nevedel prečo.
Pochopil som až dnes.
Voľakedyu totiž bola televízia únikom z depresívnej komunistťickej, či kapitalistickej reality a len komici umožňovali divákovi prekotiť sa do nasledovného bezútešného dňa.
Nové vetry pokroku však zaviali a tak dnes stačí iba čítať denné správy :)
Napríklad:
1) "Slovensko potrebuje v boji proti pandémii pokračovať v prísnom lockdowne. Ďalej by sa malo komunitne testovať v ohniskách. Tretím úspechom na zvládnutie pandémie je vakcinácia. V diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to uviedol dátový analytik z občianskej platformy Dáta bez pátosu Ivan Bošňák"
2) "Lockdown po Slovensky: VIDEO Ľudia sa opäť húfne vybrali na Kolibu či Kamzík! - "V nedeľu posilňujeme trolejbusovú linku a aj autobusovú linku 144 medzi Kolibou a Kamzíkom," informuje DPB na sociálnej sieti. Mestský dopravca pripomína, že na linke 43 na Železnú studničku jazdí celý víkend kĺbový autobus. Parkoviská na Železnej studničke, Kolibe a Kamzíku v Bratislave sú plné. Dopravu v týchto miestach regulujú policajti"
Na druhej strane je fajn, že ľudia si už uvedomili výhody Covid-19 - netreba robiť, štát konečne začal živiť občanov zadarmo a ECB vstúpila do tlačiarenského businessu - akurát menšie tlačiarne regionálnych denmníkov si sťažujú, že im kazí normy a aj že sa zdvihla cena papieru.
Navyše mladí konečne pochopili, že stačí navštíviť odporného deda, či babku - dať im pusu a kyticu - a o mesiac už môžu konenčne dediť, lebo inak by sa tá stará potvora dožila snáď 200 - ako anglická kráľovná - takže by sa nikdy nedočkali útulný bytíku so skromnými 150m2 v centre mesta.
To je ale aj požehnanie pre Sociáln u poisťovňu - lebo hoci vyplakávala, že dôchodcom nemôže dať vyšší vianočný príspevok, než zoberie lepšia prostitútka za 30 min. pochybnej rozkoše - teraz sa topí v peniazoch a uvažuje nad dostavaním bratislavského metra, keďže abonenti sa húfne vybrali za Stvoriteľom.
A to je len začiatok, lebo zjavne využíva svoju evolučnú príležitosť a zrejme až teraz naberá dých k poriadnemu úderu počet mutácií je priamo úmerný počtu postihnutých X doba zotrvania vírusu v tele, ktorá sa predlžuje čoraz úspešnejším liečením a inými očkovaniami ;)
17. 1. 2021   Keyboard by Microsoft
Sorry za chýbajúce slová a skomoleniny :(
17. 1. 2021   anonym
Pandemia nic nemeni. Ani ludske zdroje nemenia navyky. Opatrenia zavedene, proti sireniu viru, je to, co meni zauzivane pracovne zvyklosti.
17. 1. 2021   Ekokokotológ
Vraj príšerná vražda v Taliansku: Mariina smrť bola obzvlášť krutá. Ženu násilne vtiahli do dodávky, odviezli na statok, kde ju potom zabili, jej telo rozdrvili a následne nakŕmili ním hordu ošípaných.
V Bratislave je to ešte strašnejšie !
Telá totiž bezcitne spaľujú v kremačnej peci, ako na bežiacom páse a dokonca mafián - nemafián !! Niektorých, prominentnejších dokonca zakopávajú do zeme !!!
Viete si to predstaviť ???
Že no a čo - však to je normál ?
No lenže čo ekológia ???
Spaľovanie je Co2 a uhlíková stopa - a zahrabanie do zeme je intoxikácia spodných vôd !
Ak mŕtve telo mafianky spapjú prasiatka, tak je to BIO-EKO, lebo bielkoviny sa rozložia na aminokysleiny a z tých sa zregenerujú nové bielkoviny.
A taká mafiánska klobáska iste musí chutiť náramne ;)
1/1