Názory čitateľov


Názory k článku:
Násilnosti v Kapitole: Od Trumpa sa odkláňajú banky, firmy škrtajú sponzorské dary politikom

13. 1. 2021   anonym
V USA sa zacala nova vlna totalitnej spolocnosti, tzv. Kybertotalita.
To, ze technologicke spolocnosti, maju vatsiu moc, ako politici, dokonca aj bez demokratckeho mandatu, staci aim na to len peniaze, je dnes uz jasne.
Nikde sa moc nehovori o tom, ze vypli twiterovy ucet D. Trumpovi.
Pritom je to az do inaguracie jeho demokraticky zvoleneho nastupcu Bidena, stale najmocnejsi muz sveta, prezident spojenych statov americkych.
Ak si uvedomia ctene ludske zdroje a motroci, slnieckari, aj pravicovy a lavicovy extremisti, skrataka proletari celeho sveta v dnesnej podobe, co toto v skutocnosti znamena a aky dosah a moc maju vlastnici socialnych sieti, nielen Marek Cukrohradsky, ale aj taky ludia ako Elon M. alebo Bill G.. tak v podstate v tej totalite a iluzii slobody, proletariat zije uz v predstihu asi 10 rokov.
Okrem moznosti manipulacie a ovladania otrokov mediami a soc. sietami, uz yijeme v dystopickej forme buducnosti uz dnes.
12. 1. 2021   Správny Pohľad
Demokracia víťazí !
Kočner dostal pálku natvrdo a " ... Štyri z najväčších bánk v krajine, JPMorgan Chase, Goldman Sachs, Citigroup a Morgan Stanley, oznámili, že dočasne prestanú posielať sponzorské dary politikom po útoku stúpencov odchádzajúceho amerického prezidenta Donalda Trumpa na Kapitol 6. januára. JPMorgan, najväčšia americká banka z hľadiska aktív, pozastavila príspevky politického akčného výboru pre republikánov aj demokratov „minimálne“ na nasledujúcich šesť mesiacov, uviedol hovorca Steve O’Halloran.arov politikom. Banka Wells Fargo oznámila, že „prehodnocuje svoju stratégiu finančnej podpory politikom vzhľadom na hrozné a tragické udalosti minulého týždňa". Väčšina bánk sa ale namiesto toho, aby sa zamerala na členov Republikánskej strany, rozhodla nateraz zastaviť dary všetkým zákonodarcom ... Najmenej tucet ďalších významných amerických spoločností, akými sú napríklad technologickí giganti Google, Microsoft a Verizon ako aj chemický koncern Dow či vydavatelia platobných kariet American Express, Mastercard, Amazon, účtovný gigant Deloitte, telekomunikačná firma AT&T, hotelový reťazec Marriott alebo Blue Cross Blue Shield, ktorá združuje 36 zdravotných poisťovní, sa pripojili k bankám a oznámili, že zastavujú sponzorské dary"
V prípade Kočnera sa teda potvrdilo, že celé divadlo bolo zrežírované len preto, že sa pokúsil stúpiť na prsty bývalému majiteľovi Markízy - zjavne najväčšiemu mafiánovi sveta, na ktorého by si netrúfali ani americký, ruský a čínsky prezidenti dohromady. A za to musela byť príučka, ako za Stalina. Lebo Kočner svojimi - možno naozaj falošnými - zmenkami nespôsobil nikomu žiadnu škodu a ak by aj spôsobil, tak by sa jednalo o súkromný spor, keďže zmenka nie je úradná listina, ani platidlo centrálnej banky, ba dokonca ani nie je chránená listovým tajomstvom - je to len zdrap neregistrovaného papiera, takže jej falšovanie nemôže byť trestné. Lebo ak hej, tak potom musí byť trestná aj falošná ospravedlnenka neprítomnosti na vyučovaní :)
No a keďže Kuciakovu vraždu nepotrestali, je zjavné, že bola vedľajšia, lebo to bol skutočný lytnč postavený na vážnom porušení zákona, čítaním súkromnej korešpondencie, chránenej telekomunikačným tajomstvom. Ale na Kube v Iráne a Severnej Kórei je záujem vládnucej elity tiež nad Zákonom.
Na druhej strane - ak sa banky a kartové spoločnosti na plicajný obušok, tak niet divu, ak exploduje cena bitcoinov - lebo bicoinu môže vyfajčiť Trump, Putin, ale aj Kim Čong Un s FEDom a ECB :)
13. 1. 2021   Dig
Ti tu obhajuješ Kočnera si blázon, konečne sme sa ho zbavili. Poplač si, my ostatní oslavujeme.
13. 1. 2021   Jarunka
Ty jsi se snad zbláznil.Kočner je právem tam kde patří.
1/1