Názory čitateľov


Názory k článku:
Bitcoin: Prečo cena vyletela a akú hranicu môže tentoraz atakovať

14. 1. 2021   asdaservices24@gmail.com
Potřebujete 100% finance?
V současné době se snažíme investovat do jakéhokoli dobrého a ziskového podnikání, uveďte prosím pouze životaschopné podnikatelské nápady. Máte-li nějaké projekty, které potřebují financování, laskavě se ke mně vraťte se svým podnikatelským plánem a také v případě, že vaše podnikání bude hodné investice, budete neprodleně kontaktováni.
Bez ohledu na vaše okolnosti, samostatně výdělečně činné osoby, důchodci, špatné úvěrové hodnocení, můžeme pomoci s naším flexibilním splátkovým kalendářem. Můžeme také opravit vaše finanční potřeby s menšími problémy s návratností.
prosím kontaktujte nás na:
asdaservices24@ gmail.com
11. 1. 2021   anonym
Prva vec, ktoru si je potrebne uvedomit je, ze bicoin je vysoko spekulativny produkt, ktory ako vidno velmi citlivo reaguje na urokove sadzby. (v tom je urcita podoba so zlatom). Zlato kleslo v piatok o 3%, potom, co urokve sadzby na USD treasuries stupli. Bitcoin to okopiroval cez vikend a dnes (pokles 8,86%) Pri vysokych urokovych sadzbach sa Bitcoin moze vratit na trznu cenu okolo 1000 USD (naschval neuvadzam hodnotu, lebo Btc. nema na rozdiel od zlata ziadnu hodnotu) Tolko ku podobnosti so zlatom. Cize pri urokovych sadzbach okolo 5-10% by bitcoin spadol s cenou na priblizne 1-1000 USD. Zlato by asi okopirovalo scenar z osemdesiatych rokov a cena by poklesla na zhruba 350-500 USD za Oz. Nakolko predstava, ze by urokove sadzby stupli na uvedenu uroven sa pri sucasnom hospodarskom vyvoji a zadlzeni statov zda absurdna, mozme predpokladat, ze bitcoin sa bude pohybovat v radovo aj 100000 USD pri velmi velkej volatilite, kde cenove vykyvy mozu predstavovat aj 20% za den. Je to preto, ze bitcoin je plny spekulativneho kapitalu a z mojho pohladu absolutna bublina. Ze raz dojde ku krachu, je takmer iste. Rovnako iste je, ze bez fiat mien by bitcoin nemohol existovat. Malokto si uvedomuje, ze bitcoin je silne zranitelny. Pri sucasnom napredovani vypoctovej techniky, myslim tym kvantove pocitace, je otazka casu, kedy bude algoritmus bitcoin desifrovany. A co potom s bitcoinom?
11. 1. 2021   BTC
Zbierajte Free Bitcoin (každú hodinu zdarma, registrácia zdarma): https://1url.cz/QMJ 24
11. 1. 2021   anonym
K comu by som ho zbieral, bitcoin je bublina. Prave teraz su oholeni ti hlupacikovia, ktori naskocili do bitcoinoveho litedla za posledne dva tyzdne. Dnesny pokles ceny o 18,20 hod cini zatial 18,86%. pozri: www.cash.ch
11. 1. 2021   mefistofales
Nevadí tak prikúpime 😄
26. 1. 2021   anonym
A este si skus predstavit, zeby ludom stupli percenticka na hypo a uveroch na 10%. To by bola este len bublinka. Nemozne. Dlhy budu vzdy produkovat iba vacsie dlhy. Nastuduj si nieco o sucasnom financnom systeme a uvedomis si, ze dlhy sa splatit nedaju a ani k tomu nikdy nedojde, pretoze by sa tym automaticky musel znizit pocet penazi v obehu.
11. 1. 2021   Lófasz
Tazba bitcoinu je ako ranna stolica, len bitcoin ma lepsiu medialnu propagandu a realna hodnota je asi taka ista. Ozaj nekupite céčka? 🤣
11. 1. 2021   Edo
Konečne by mohli sa médiá a autor okrem kladného prezentovania bitcoinu a spol. začať zaoberať aj nezmyselne veľkou uhlíkovou stopou, keďže na vyťaženie 1 btc treba ohromné množstvo zbytočne vyrobenej energie. Vo výsledku dostaneme len čísla do digitálnej peňaženky a nabalia sa len špekulanti a pár jednotlivcov. Už minule na jeseň bolo odhalené, že za nárastom btc sú špekulácie Softbank cez opcie. Toto bude podobné.
11. 1. 2021   kamco
Co tak sa zaoberat uhlikovou stopou centralnych bank, kolko energie spotrebuje jedna serverovna priemernej banky za rok + niekolko tisic pobociek a cena tych papierikov, s ktorych hodnotou banky narabaju bude v priemere uz iba klesat. Je na case, aby sa sucasny financny system transformoval. Kto nechce pochopit, bude o niekolko rokov lutovat, ze nekupoval kryptomeny uz dnes.
11. 1. 2021   mefistofales
70% ťažby sa realizuje s obnoviteľných zdrojov trošku si to doštuduj a potom sa tu vyjadruj lebo inak píšeš nezmysli
11. 1. 2021   HotmanPB
Na takú "múdrosť" si ako prišiel ? :)))
11. 1. 2021   mefistofales
https://www.alza.sk/ tazba-bitcoinu môžeš si prečítať aj videjko tam máš ak sa ti nebude chcieť čítať :))
11. 1. 2021   anonym
Ty si majitel alzy co nelegalne prijima platby v bitcoinoch? Ako vedies danove uctovnictvo?
11. 1. 2021   mefistofales
Keby som bol majiteľ alzy tak tu nemám čas komentovať ;) Takže túto otázku smeruj priamo do Alzy nie mne :D
11. 1. 2021   anonym
Samozrejme, lebo majitel alzy stoji za pultom a predava tovar, alebo utiera prach v predajni a sklade a tak nema cas pisat bludy o bitcoine na weboch ..
11. 1. 2021   mefistofales
och ty si raz len trumpeta parapetná doska škoda na teba drať klávesnicu :D :D
11. 1. 2021   anonym
Ty odbornik na teplu vodu, na tebe sa aspon da pobavit na tvojich "mudrostiach" ...
11. 1. 2021   kamco
dane nech platia ti, ktori platia tymi papierikmi ECB a FEDU.
11. 1. 2021   anonym
Ty mas pri nelegalnej platbe bitcoinom v legalnom eshope cenu bez dane? 😂
11. 1. 2021   asdasdadsad
Aspon vidno aky si debilko a vies o tom velke H...alza neprima kryptomenu, ale platba ide cez platobnu branu a alze pride na ucet hotovost v aktualnom kurze to platobna brana prevedadza na euro
11. 1. 2021   anonym
Ty kusisko magora, a kde sa strati ten bitcoin, ked nim niekto plati? Preco je uvedene v platobnych podmienkach Alzy, ze v pripade vratenia tovaru sa uz platba nevracia v BTC? Ty trapny svedok bitcoinovy.
11. 1. 2021   anonym
Problem cenz BTC, je najma v tom, ze sluzi na obchodovanie aj na platbu ropy medzi krajinami, co sa nedostanu, alebo maju embargovany pristup k rope a derivatom, pripadne ku samutnemu dolaru.
Rovnako sa obchoduje pomocou BTC, aj nerastne suroviny, ako Tantalova ruda a dokonca aj Cu, teda Afrika, Cina, Venezuela, n. Korea, Iran, Lybia..
Toto je dovod rastu BTC a vsetko zalezi od okamzitej potreby a spotreby surovin a komodit, pricom USD, Eur, Chf, hra podruznu ulohu.
11. 1. 2021   apoliticky
Bitcoinove kasino zacalo...
11. 1. 2021   kamco
Neviem kde si prisiel na taky nezmysel, ako ze sa ropa nakupuje za bitcoiny. Institucie nemaju dovolene disponovat bitcoinom, mozu akurat investovat do fondov a akcii napojenych na bitcoin. Ci si myslis, ze najeky milionar nakupuje sukromne ropu za btc a predava ju krajinam?
11. 1. 2021   anonym
BTC sluzi uplne "legalne" ako nelegalne platidlo, pri transakciach krajin, ktore nemozu, alebo nechcu a nemozu obchodovat legalnou formou transakcii.
BIS uznava tento sposob platby, uz 6 rokov a nakolko sa jedna o legalnu instituciu, nieje mozne nazvat ju prackou penazi. Dokonca pomaha krajinam, vladam, teroristom a dalsim, vykonavat platby, alebo kovodepozitne vymeny, swap-y komodit a to vsetko legal artis.
Vratane depozicii a transakcii, medzi danovymi rajmi a danovym peklom.
Robia to uz v dobe pred a pocas II sv. vojny, aj Nemecko, potrebovalo pred a pocas II sv. vojny suroviny a komodity, ktore nejako museli kupit, trebars za zubne zlato /mozno z narodnej zbierky/ napriklad cez tretie krajiny z USA.
Rovnako dobre, funguje platidlo BTC, ak krajiny ktore maju ropu, ale nevedia a ju spracovat /Venezuela, Lybia/ ju dokazu prepravit a priblizit tankermi na precerpanie na volnom mori, krajinam, ktore spracovat dokazu. /Vietnam, Cina, Korea... ale aj krajiny ako JAR, Malawi.../
Obchod je obchod.
11. 1. 2021   kamco
Ak ma nejaka krajina embargo pristupu k rope, tak asi tazko ti pomoze nejaky bitcoin. Kontroluje sa aj tranzit samotnej komodity nielen platby, ktore sa k nej viazu. A kazda jedna transakcia BTC sa da presne vystopovat, adresy vramci blockchainu nie su nijako anonymizovane ani maskovane.
novšie2/2