Názory čitateľov


Názory k článku:
Neverte im: Dve kategórie šarlatánov vo svete investícií

9. 1. 2021   Revolucionar
Rozumejú ľudskému správaniu sa a budú vám hovoriť presne to, čo chcete počuť. Pohybujú bábkami a presúvajú vinu, keď sa ukáže, že nemali pravdu. Rozumejú tomu, ako masírovať vaše ego, aby ste im aj naďalej dôverovali. Dnes big business a politika ide ruka v ruke, bez nej by sa žiadne zázraky na akciovom trhu nekonali, to sa nám to dobre žije, keď nám stále má kto požičať:)
12. 1. 2021   anonym
Treba investovať do vlastných realít a neveriť nikomu.
9. 1. 2021   Deep Insider
Tvrdenie "A následne aj rozprávkam Microsoftu o tom, že keď sa slušný hardware spojí s umierajúcim softvérom" je síce bohužiaľ pravda, bohužiaľ to však nebola chyba toho "umierajúceho software - čiže Windows Phone 8.1", ale neskutočná nenžranosť Mrkvosoftu, ktorý sa silou mocou snažil "odseknúť ruky užívateľom" a nepriedyšne ich uväzniť do svojho "Storu" (ktorý však vymyslel diabol v ľudskej koži, zvaný aj Steven Jobs).
Paradoxne to mohlo vyjsť, len sprostý Balmer chcel predbehnúť dobu a tak nevyčkal, kým systém dosiahne potrebnú penetráciu trhu.
Presne toto isté mimochodom práve robí Mrkvosoft s inak vynikajúcim Windows 10 - tu sa mu to však možno podarlí, lebo má za sebou firemných klientov, ktorých záujmom tiež nie je, ako dať zamestnancom do rúk voľnosť, ale ako ich spútať a nedovoliť im robiť nič neprikázané.
Paradoxne bol Windows Phone 8.1 donedávna lepší, než všetky androidy a aj tie pseudosnobské jablčné výgrcy.
Tragické je, že kam sa Hitler so Stalinom márne snažili dostať - tam to to dotiahli Microsoft, Google, Facebook & spol.
1/1