Názory čitateľov


Názory k článku:
Nesprávny pohľad na štátny dlh po koronakríze

7. 1. 2021   Exp Ert
Útok republikánskych teroristov na kongres USA zrejme vyžaduje medzinárodnú pomoc na ochranu demokracie - takže Putin by mal vyliezť zo svojej ulity a začať konať ...
Prečo Putin ?
Lebo vodca teroristov legálne obsadzuje úrad prezidenta USA a tým pádom je najvyšším velitelom ozbrojených síl USA - čo si prednedáívnom všimlo aj všetkých 20 žijúcich - bývalých - US ministrov národnej obrany.
A jedine Rusko je dostatočnwe silná termonukleárna mocnosť, ktorá má kapacitu nastoliť demokratický poriadok :)
Lebo pán Trump má ešte stále atómový kufrík s čereveným knoflikom "Fire" ...
7. 1. 2021   "!switch-bang!" arrive
Ako vidím Joe Prezident už pracuje teraz na severe Číny- je ho tam fakt cítiť, a to si ani ešte žezlo neuchmatol, kopancom medzi nohy, ale pravdovravná SíNN to zase natočí s takého uhlu, že Joe si zaväzuje šnúrky na topánkach a Donald sa zvíja od pýchy medzi nohami a upúšťa žezlo do Joeovej ruky.
Nebojte sa obyvatelia planéty- Joe vás vyrieši úplne všetkých až dokedy planéta neexploduje a SíNN to bude natáčať ako prvomájový ohňostroj "!switch-bang!". Tak vám Joe žehnaj!
7. 1. 2021   anonym
Prelozene z newspeaku.
Bohati budu bohatsi, chudbny zas chudobnejsi.
7. 1. 2021   Jozko
Bohati sa stavaju bohatsi vdaka nalievaniu penazi do systemu
7. 1. 2021   Chudobny ucitel v kapitalizme
bohatli uz aj predtym, od 80tych rokov (neoliberalne ekonom. politiky, globalizacia)..
https://upload. wikimedia.org/wikiped ia/commons/thumb/f/f6 /Income_inequality_-_ share_of_income_earne d_by_top_1%25_1975_to _2015.png/300px-Incom e_inequality_-_share_ of_income_earned_by_t op_1%25_1975_to_2015.png
1/1