Názory čitateľov


Názory k článku:
Maximum niektorých vozidiel ukončenej série bude môcť byť dvojnásobný

2. 12. 2020   anonym
Maximum vozidiel, najma neprihlasitelnych, by bolo treba zosrotovat.
Vezmime si priklad z vozidiel po skrachovanej autopozicovni Hertz, ktore sa stali prakticky nepredajnymi, pre leasingove spolocnosti nerentabilnymi, takze vvo vysledku, isli zanovne auta do srotu.
Dovody to ma hlbsie, tieto auta by sposobili v case koronasviatkov, velky problem, pre automobilky, ktore chcu predavat nove auta, zanovne a prakticky nejazdene auta v desattisicovych mnozstvach, su v case krizy globalnej, velky, az obrovsky problem.
straty samozrejme platime vsetci, poistovne ako AIG, alebo mnohe dlasie, tieto likvidacie zaplatili, ako poistenie proti insolvencii.
a teraz zrazu predrazene nove, vyrobene auta, tiez nikto nechce.
Mozeme sa tesit, na nejaku novu cirkulacnu dan zo starych aut, aby sa pomohlo chudobnym, hodit si maslu skor, ako umru na covid, alebo na nasledky zavedenych opatreni, proti sireniu covidu.
2. 12. 2020   Schweinwerfer
Írsko - ktoré je tak veľké ako Slovensko - vyplatí 1,6 miliónom dôchodcov 100% vianočný bonus. Pritom to nie je bohatá krajina - aj keď je zhruba 2x tak drahá. A čo dokázala banda klamárov. podvodníkov, rozkrádačov - ktorá s prad 30-tiomi romi zmocnila divadelným predstavním Slovenka ?
Akurát to, že ich teraz likviduje ich vlastná polícia a kukláči :)
A aby NAKA napokon nezaverla úplne všetkých - takže by sme ostali bez politkov, parlamentu, opozície aj vlády - musia sa teraz horúčkovito radiť o novom generálnom prokurátorovi, ktorý bude v niektorých prípadoch ochotný privrieť oči a neposlať to dobytčiakmi na Sibír komplet.
Lebo basy boli preplnené už za Fica ...
1/1