Názory čitateľov


Názory k článku:
Nie je to len číslo: Aj keď ste dobrí v tom, čo robíte, vek vás bude diskriminovať

8. 12. 2020   ninka
Je to bezne v kazdom odvetvi, dokonca aj na informatikov nad 40 sa uz pozera cez prsty, dokonca viac ako v inych oblastiach, len sa o tom nehovori. Kandidat musi mat vacsiu pridanu hodnotu, aby zmenil rucicky na vahe.
1. 12. 2020   anonym
Vek naozaj diskriminuje.
V 80tke sa tazko hlada miesto v hypermarkete. Nehovoriac o tom, ze vas do fabriky automobilovej, vobec nechcu zobrat ani ako vratnika.
1. 12. 2020   M.V.
Mladí ľudia ani nevedia kedy sa dosiahne dôchodkový vek a posielali tam aj čerstvých päťdesiatnikov a dokonca sa divili prečo už nešli do dôchodku.Nová ešte arogantnejšia generácia ich vypoklonkuje ešte skôr.
1. 12. 2020   jan
potrebujú mladých , hlúpych a manipulovateľných, nič iné v tom nie je
1. 12. 2020   servus
ale načo im je niekto manipulovateľný, keď je mladý a nič dokopy nevie?
8. 12. 2020   ninka48
Prisli z vychodu a nikto im nepovedal, aku maju cenu. Zial, sami na to este neprisli a tak byvaju v podnajme na izbe styria, aby financne vysli a k tomu vsetkemu stale veria, ze musia mat nizky plat lebo nemaju prax. Potom budu verit niecomu inemu rovnako scestnemu. Je to chyba rodicov, ktori nemali dostatocny rozhlad, a tak ho musia deti nadobudnut sami. A tuto medzeru samozrejme vyuzivaju zamestnavatelia.
1. 12. 2020   Vykopávka
Je: lacných
Staršiu generáciu nikto nechce aj z toho dôvodu, že mladí manageri sú nesvoji, ak majú šéfovať spolužiakom svojich rodičov.
Jednoducho preto, že drvivá väčšina slušných rodín stále funguje komunisticky - a aj paternalisticky - takže slušne vychovaný mladý človek je zvyknutý poslúchať svojich rodičov - a nie im veliť a rozkazovať.
Takže staršia generácika len dostáva spravodlivú odplatu za to, čo napáchali svojim deťom.
Ak by sa k deťom boli správali najneskôr od 12 rokov ako k seberovným, tanto problém by neexitoval.
A zrejme by neexitoval ani problém deviantnej mládeže :(
1/1