Názory čitateľov


Názory k článku:
Poľsko a Maďarsko sa vzájomne podporujú pri blokovaní rozpočtu EÚ

27. 11. 2020   fero z BA
dokedy bude slovensko v tomto komunistickom zoskupení V4?..... už sme mali z toho dávno vystúpiť a začať sa chovať tak ako iné civilizované krajiny
27. 11. 2020   Viktor
Menuj tie ine civilizovane krajiny. A hlavne politikov civilizovanych by som chcel poznat. V4 urcite nie je komunisticky spolok aj ked sme mali taku minulost. V4 je velmi vyznamna paka na presadzovanie zaujmov malych krajin, napriek diktatu Nemecka, Francuzska a Bruselu. Ale toto predsa vies, ci som ti to musel takto polopate? Keby nebolo V4, uz dnes by si mal za suseda nejakeho kozojeba a rano by ta zdravil Alah Agbar. Toto by si naozaj chcel?
Ja teda nie, zil som v zahranici dost dlho a mam skusenosti na tuto temu, nezelam ani najhorsiemu nepriatelovi. Nie, nehovorim nic o rasovej neznasanlivosti ale o nekompabilite Europanov a nelegalnych migrantov. Skoro ako doma s nasou mensinou, o to horsie ze je tam islam a to uz je ine kafe.
26. 11. 2020   Fuck the Brussels
a presne toto iste by mali urobit Slovensko a Cesko. Len to by museli mat premieri gule a nie byt dosadenymi babkami. V jednote je sila. EU nemoze diktovat, nie sme ( zatial ) v diktature, ci uz zabudli na DEMOKRATICKE HODNOTY?
Anyway, drzim palce Madarom a Poliakom, ved toto je aj boj za nas. A keby uz o to islo, tak Slovensko by bolo prve bez eurofondov, nakolko u nas o pravnom state nemoze byt ani rec, ale to by zas v Europskej komisii nevideli ako MATOVICOVA garnitura porusuje zakony PRAVNEHO STATU kazdodenne. Jednoznacne je ta podmienka dodrziavat podmienky pravneho statu len sprostym vydieranim z Bruselu. Nejaky eurouradnicek si zmysli ze ta a ta krajina nedodrziava podmienky a bast fidli. ( samozrejme ze to bude krajina ktora iba chrani svojich obyvatelov a krestanske hodnoty ) Kompletne chore. Byt v takejto EU je kontraproduktivne a malo by byt referendum o zotrvani v tomto chorom spolku.
Bolo by toho este vela co o tom napisat, ale to by bolo off topic.
1/1