Názory čitateľov


Názory k článku:
Francúzsko už čakať nebude, zdaní veľkých víťazov pandémie

26. 11. 2020   Chudobny ucitel v kapitalizme
treba im tam poslat nasich pravicovych trulénkov.. ti by tym monopolom este znizili a zdanili radsej plebs..
26. 11. 2020   ~~~~~~
najvacsi znalec politky a ekonomiky je vzdy niekto, kto o tychto veciach nema ani dunstu. a to, ze sa k nim aj verejne vyjadruje, mu dava pocit, ze on vie ako na to, aby vsetko fungovalo, tak ako ma. zartovne a smutne zaroven.
27. 11. 2020   Chudobny ucitel v kapitalizme
aj ty si predstavujes boj proti ekonom. krize a oligarchii ako ten "kviciak" nizsie ?.. ze jej okrem ineho budes dalej znizovat uz beztak nizke dane ?
26. 11. 2020   lol
No to je logika hodna Marxa a Lenina. Zarobil si tak ti viac zobereme. Naco sa potom trapit, dajme sa na socialku vsetci!!! Budu nam padat pecene holuby z neba do huby. komunisti
26. 11. 2020   Kviciak
No ale tvoj Ficko straaaašne zdanil všetky monopoly a svojich oligarchov a rozdal chudobným. Tebe a podobným stačilo, že sociálne kecal a boli ste blažení. A nešlo mu o nič iné, ako s Vadalom, Troškovou, opičkou, bruchom, Dobrošom, Gašparom, Bodorom a tlsťochom 62:0 ukradnúť všetko, čo nie privarené. Odporná lúza a ty a tebe podobní ste ich podporovatelia.
27. 11. 2020   Chudobny ucitel v kapitalizme
vysvetlenie nevolica pre priemerne jednoducheho praviciara... Smer boli tiez len sukr. podnikatelia cize praviciari.. kapitalisti/oligarc hia neinvestuju do politiky a politikov pre tvoje modre oci, ale aby kotili kapital cize robili biznis/"kradli"..
1/1